Гергов надъхва социалистите в Пловдив: Ние сме партията на народа! СНИМКИ

„Уверен съм, че с новия Градски съвет можем да работим в абсолютен синхрон. Винаги сте добре дошли при мен по всяка тема и по всеки въпрос за благото на хората. Трябва да работим и да се готвим за сериозна битка. Вярвам във вас!“.

Това каза лидерът на пловдивските социалисти Георги Гергов на първото заседание на новоизбрания пленум. То се проведе снощи при стриктно спазване на мерките за епидемиологична обстановка.

Ръководният орган на БСП – Пловдив прие структура и правилник за дейността си, като подкрепи единодушно и предложеното от председателя Изпълнително бюро. В мандат 2020-2024 Георги Гергов ще работи с оперативен екип, в който влизат районните председатели и председателите на хоризонталните структури, като ще разчита на трима заместници - Атанас Петков, Николай Радев и Нина Чавдарова. 

„Трябва да убедим обществото, че сме партия на народа, че БСП има кауза и цели. Няма значение какво мислят за нас опонентите,  нека не ни подценяват! Сега е важно да покажем сила, воля и лице, за да отстоим всичко, което искат хората“, посочи Георги Гергов.

Той нареди нито един сигнал, нито една позиция на редови социалист да не остава без разглежданe. По хоризонталата и вертикалата всичко трябва да стига до Градския съвет, за да има реакция.

„Ние сме органът, който трябва да води хората. Това означава да си свършим работата, да сме на терена  и да допринасяме за единението в партията“, обясни Георги Гергов.

Той бе категоричен, че всеки има право на мнение, но омразата трябва да спре.

„Повече работа и по-малко приказки, дисциплина и конкретна отговорност. Важни са резултатите накрая, а не какво се говори на заседанията. Резултатите показват кой как си е свършил работата“, подчерта Гергов, като се обърна към младите районни председатели с думите, че трябва да се докажат. 

„Рискът от коронавируса не е отминал“, предупреди лидерът на пловдивските социалисти и прогнозира икономически проблеми в държавата през есента. В тази връзка, според него, предложенията на БСП не трябва да остават на ниво медийни фойерверки, а партията да се държи сериозно с ясни и адекватни предложения.

„Такива предложения, че хората да кажат: „Това е БСП! БСП си е БСП! БСП е отговорна партия!“, допълни Георги Гергов. 

„Да обединяваме, да разясняваме и да сплотява хората – това е главната цел на всеки един социалист!“, очерта партийно-политическата рамка председателят.

С тази визия за столетницата той спечели преди две седмици и подкрепата на 80% от Градската партийна конференция, затова снощи отново акцентира върху нея. 

„Пазете себе си, децата и семействата си“, посъветва в заключение членовете на пленума Георги Гергов и пожела ползотворна работа с убедителни резултати. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
18 коментара
Чичо

Чичо

10.07.2020 | 12:28

Какво да очакваш от Гошо Свинаря , Свинщина . Мушеник и крадец с помоща на неговата приятелка Нинова , шев на борда на директорите в Панаира , извади го от забранения списък за приватизация и му го подари . Той и се отблагодари като я избра за Шев на БСП . Какъв син какъв ГЕРБ , Четвърто поколение Комунист .

Отговори
6 0
Търгаш с търгаш

Търгаш с търгаш

09.07.2020 | 06:04

Какво насъскваш бе герга.Хората да гласуват за герберугите ,за да налапаш поредното парче от баницата, която боко пак ще ти набута в бездьнната лакома паст.

Отговори
5 0
Фактите са си факти

Фактите са си факти

08.07.2020 | 23:58

Срещу фактите не се рита.Колкото и да лъжете тотеви тролове истината няма как да скриете.Какво даде Славчо на гергов-НИЩО.ПЪЛНА НУЛА.Виж маминия и боко ми дадоха всичко.Така,че никакво червено пр..се не е гергелан ,а гербаджийско пр..се, агент на герберугите.А цената беше три пъти продажбата на Пловдив на герб.

Отговори
4 2
И.П.

И.П.

08.07.2020 | 20:00

Збогом бсп

Отговори
3 0
И.П.

И.П.

08.07.2020 | 19:59

Збогом бсп

Отговори
3 0
Пенчев

Пенчев

08.07.2020 | 19:26

Хохохо, шопарягата взе да рие кочината. Той и без това си има партиен билет от герб, Иван Тотев лично му го връчи. Сега му се привиждат още милиони, нали наближават избори, текат му лигите на гочката. Най-гнусният политически брокер в България. Държи власт и влияние в бсп, а работи и продава изборите в полза на герб. Дотук Бойко му е дал официално почти 150 милиона лева - 43 за дупката във Варна и още два заема от държавната Банка за развитие. Как няма да работи за герб!?

Отговори
4 1
Вечнеп

Вечнеп

08.07.2020 | 21:18

Помни историята. След като беше избран за кмет на Пловдив с гласовете на ГЕРБ, Славчо Атанасов даде на тепсия власта в ръцете на БСП Пловдив, начело с Гергов! Тотев през двата си мандата страдаше и обираше негативите от заложените от карловското зкпч и комунистите капани. Аре бегай у лево.

Отговори
3 3
Кутевски трол

Кутевски трол

08.07.2020 | 18:58

Любима тактика на комунистическите (лилави, дабългарски) е да хвърлят собствената си тор по герб! ГЕРБ е първа политическа сила в Пловдив, всякакви внушения, че Гергов работи за ГЕРБ са гнусна комунистическа пропаганда!

Отговори
2 4
Партия на Народа

Партия на Народа

08.07.2020 | 18:53

Ако сте партия на народа, защо не върнете панаира и стария град на народа?

Отговори
7 0
ДА бутнем альоша

ДА бутнем альоша

08.07.2020 | 18:50

да България и ДСБ са патериците на комунистите! Това са най-големите безродници и българомразци

Отговори
2 3
Архивите са живи

Архивите са живи

08.07.2020 | 17:43

Едно време тоя беше казал точно тук в марица.Аз съм седесар.Ръката да ми отрежат ,синя кръв ще потече.Сега ако ти отрежат свинската глава,гербаджийска ли кръв ще потече-много,много тъмно червена,болшевишко-еничарска.НА тоя на знамето пише-мойта партийна принадлежност е келепира.Какьв народ,какви пет лева.

Отговори
9 2

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?