Следвайте ни

ГЕРБ-Пловдив бистри общинския заем 30 минути след боя от ИТН

viber icon

Градският лидер на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия Иван Тотев е свикал актива на спешна сбирка 30 минути след края на вота, в който партията бе победена от "Има такъв народ" в Пловдив. Според източници на „Марица” Тотев е привикал районните кметове и общинските съветници в неделя вечерта, защото вчера рано е отпътувал за Гърция, където ще прекара последните си почивни дни преди свикването на 46-ото Народно събрание, в което е депутат.

По време на срещата почти не са обсъждани резултатите от изборите и загубата на ГЕРБ в Пловдив. Основните теми на разговора са били свързани с предложенията на кметската администрация за теглене на общински заем и актуализацията на бюджета. От тона на дискусията е станало ясно, че групата на ГЕРБ в местния парламент най-вероятно няма да подкрепи двете важни точки, които според екипа на градоначалника Здравко Димитров са ключови за развитието на Пловдив в следващите месеци и години. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Измама

Измама

15.07.2021 | 14:12

Няма да го подкрепят, ама го подкрепиша... Всичко е кьорфишек!

Отговори
3 1
Петров

Петров

13.07.2021 | 12:16

Борисов знае ли го това ,какво са бистрили и умували ? Тотоев е Член на изпълнителна комисия на ГЕРБ и вместо да анализира резултата от изборите прави завери срещу кмета на ГЕРБ и не му пука за резултата и заминава за Гърция със Спартак да си почива.Ако Борисов знае това и не предприема нищо да не сечуди за резултата в Пловдив.На следващи избори и 20000 гласа ще са мечта за ГЕРБ.

Отговори
14 1
Разбойниците!

Разбойниците!

13.07.2021 | 21:26

Тези клептомани барабар с Багдатския крадец сигурно са умували как да се скрият в пещерата на Аладин за да се скрият от правосъдието и да си броят заграбенато от пловдивчани имане!

Отговори
16 2
ОТ ГЕРБ ,НО НЕ КАЛИНКА И НЕ ОТ БАНДАТА НА ТОТЕВ

ОТ ГЕРБ ,НО НЕ КАЛИНКА И НЕ ОТ БАНДАТА НА ТОТЕВ

13.07.2021 | 10:53

ТОЯ ДЪЛГИЯ ДЕТО НОСИ ФАЛШИВИ ОЧИЛА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО-УМЕН ,ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА.ЗАРАДИ НЕГО ГЕРБ ОТ 84 ХИЛ. ГЛАСА В ГРАДА В МОМЕНТА Е С 29 ХИЛЯДИ.ТОВА Е ПОЗОР И КАТАСТРОФА ЗА ГЕРБ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НАПРАВО ЩЕ ЗАНУЛИ ГЕРБ.

Отговори
27 5
Герговчета предани са

Герговчета предани са

14.07.2021 | 14:25

Пловдивчани не гласуват заради здравко и здравка, те не са гербаджии. Те са герговчета. Сега се видя - пак ще прави заменки бат гоче

Отговори
5 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?