Следвайте ни

Георги Колев заложи на журналист в Кючука

viber icon

Кандидатът за кмет на Пловдив Георги Колев представи първият претендент за районен кмет на ЗС "Ал. Стамболийски". За властта в Кючук Париж ще се бори журналистът Илиян Велков. "Работил съм 14 години като журналист и винаги съм заемал страната на хората. Досега показвах проблемите на хората.

Реших да се кандидатирам за пост, на който мога да ги решавам", заяви Велков. Той е роден и израснал в район Южен. Известен е като пловдивски кореспондент на "Господари на ефира". В момента е един от съсобствениците на Трафикнюз. Велков заяви, че сред проблемите на района са липсата на денонощни аптеки и магазини, детски градини и места за паркиране. Той допълни, че ще заложи и на инфраструктурните проекти Модър -Царевец и пробива под Централна гара. 


"В работата си Илиян Велков е получил повече оплаквания от хората в Южен от районния кмет. И винаги е помагал безкористно", подчерта Георги Колев.
 

 

Руслан Йорданов

Руслан Йорданов

Журналист - екип "Култура"

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?