46
Следвайте ни

Георги Цанков пред "Марица": Симпатизирам на новия проект на Петков и Василев

viber icon

Бизнесменът Георги Цанков е едно от имената, което се тества като важен човек в пловдивския екип на партията "Продължаваме промяната" на Асен Василев и Кирил Петков, научи "Марица" от сигурен източник. Свързахме се с него за коментар.  

 

- Г-н Цанков, разбрахме, че ще бъдете част от пловдивския екип на новия проект на партията "Продължаваме промяната" на Асен Василев и Кирил Петков?

- На този етап нищо не мога да кажа. Нито да потвърдя, нито да отрека.

- А симпатизирате ли на този нов проект?

- Да, действително симпатизирам на този нов проект. Считам, че има нужда тези хора, които са от едно по-ново поколение, завършили образованието си в чужбина, да пренесат практиките, усвоени навън, на територията на България. И това би било добре за всички ни. Някои от действащите в момента политически сили са в някаква степен  изхабени и има нужда от освежаване на политическото пространство.

Но нищо категорично не мога да кажа на този етап за себе си. Това, че симпатизираш на някого, нищо не означава. 

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Хакер

Хакер

24.09.2021 | 13:45

Жоро ,за съжаление около нас има много злобни и малки човечета. И ще продължават да сипят помия. Предложи на Гергана Василева да дойде на няколко сесии,за да прецени отношението на съветниците към теб. А колкото и да помагаш със собствените си пари,благодарност няма да чуеш.

Отговори
0 4
Боже, Боже

Боже, Боже

23.09.2021 | 16:15

Тази политическа прост..утка, ако е част от промяната ще стане голям смях. Ако това е лицето на почтените и честните, без да се компроментирани понякакъв начин, смятайте какво следва.Голям смях!!!

Отговори
3 0
аристократ

аристократ

21.09.2021 | 13:16

Хахах, а зад гърба на тоя наднича брокера от 20 г. в община Родопи Димитър Василев. Все шугър фейсове...

Отговори
7 0
Измамник

Измамник

21.09.2021 | 11:12

Та ти си най-изхабения политик бе бобо. Ако станеш депутат ще те изключат за отсъствия както в Родопи. Що не предложиш Василев , хем ще си имат и арбитраж.

Отговори
10 0
слуз

слуз

21.09.2021 | 10:51

Плазмодий

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?