46
Следвайте ни

Емил Хумчев от Златоград е водач на листата на БСП в Смолянско

viber icon

Емил Хумчев от Златоград е одобрен от Националният съвет на БСП за водач на листата на Левицата в 22 МИР - Смолян. До вторник се провеждат областните съвети, които подреждат пълните листи. След това предстои Националният съвет да се произнесе по окончателния им вид.

Емил Хумчев е роден на 11.05.1975 г. С висше образование. Председател на ОбС – Златоград в мандат 2019 г. – 2023 г. Женен, с две деца

„С мъдри и последователни политики продължаваме борбата за по-добър живот на всички родопчани“, каза Хумчев пред "Марица".

На изборите през пролетта тази година той бе втори в листата. За водач на листата тогава от БСП беше посочен депутатът Александър Симов, който е от Стара Загора. Припомняме, че структури на БСП в област Смолян излязоха с отворено писмо до председателят, Изпълнителното бюро и НС на Левицата. В него те заявиха, че са разочаровани от начина, по който е избран водач на листата за парламентарните избори. На изборите след това водач на листата на БСП в Смолянско бе Петя Михалевска, чиито баща Димчо Михалевски от Кърджали бе на особена почит в Родопите. Втори в листата отново бе Хумчев. За предстоящите избори Левицата залага на местен човек за водач на листата си.

Петя Гайдарова

Петя Гайдарова

Репортер-редактор - екип "Регион" Смолян

Петя Гайдарова е кореспондент на в. „Марица“ в Смолян. Завършила е "Български език, литература и история" в ПУ „П. Хилендарски“ и „История“ в Югозападен университет "Н. Рилски“. Има квалификация на BBC World Training Trust.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?