Следвайте ни

Деца от "Олга Скобелева" с коледни картички в Общинския съвет

viber icon

Коледен базар организираха децата от Дневен център  към комплекса за социални услугите "Олга Скобелева". Той се намира във фоайето пред залата, в която в момента заседава общински съвет. 

Коледните картички са изработени от децата в институцията, а сумата срещу която могат да бъдат закупени е по преценка на съветниците. 

Още преди сесията десетки старейшини се спряха пред щанда и си закупиха от тях.

Събраните средства ще бъдат използвани за летен лагер на малчуганите. В центъра има над 50 деца.

Сесията започна с едноминутно мълчание в памет на Стефан Данаилов.

Яница Марова

Яница Марова

Репортер-редактор - екип "Общество"

Яница Марова е завършила славянска филология с полски език. Работила е в Агро ТВ, Европа, BiT и вестник „Монитор“. В екипа на „Марица“ е от април 2019 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

polkmjn

polkmjn

14.02.2020 | 06:55

Прочетете моите поздрави от показанията на всички вас. ([email protected]) Казвам се Катика Каменич ,, Искам да използвам тази страхотна златна възможност да дам осезаемо свидетелство за това как наскоро получих заем от 60 000 евро. Преди търсех заем и те по-късно ме подлъгаха. Опитах отново и срещнах жена като мен, която желаеше и желаеше да ми помогне да получа заем при 2% лихва. Казаха ми, че е кредитор и жена, на която имах доверие, затова реших да се свържа с нея и тя ми даде възможност да кандидатствам за заем от нейната компания, който лесно получих, но обяснението е, че получих добрият си кредит с добър здраве и с по-малко стрес. Ако се интересувате от заем, можете да се свържете с нея по имейл ([email protected])

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?