46

ДБ в Пловдив: Край на експериментите, време е за разум

"Демократична България" регистрира листите си за град Пловдив и за областта. Стана ясно, че водач на листата в града под тепетата е Христо Иванов, а в областта - Йордан Иванов. В листите се отчита присъствие на повече местни лица в сравнение с предишни избори, което бившият областен обясни така: 

"Тогава, когато една партия говори за децентрализация, а ние сме една от малкото такива, трябва да го покаже чрез действията си. Именно това е причината ДБ да заложи на повече местни лица. От една страна Христо Иванов е национален лидер и е напълно естествено да води в град като Пловдив. От друга страна, в рамките на преговорния екип се реши, че е разумно областният управител да поведе листата в областта, заедно с все достойни хора надолу. Ние залагаме на силни местни структури". Йордан Иванов посочи, че в листите на ДБ попадат хора, способни да управляват собствения си живот, да се занимават с обществените дела, хора, които са се доказали и се доказват ежедневно в битието си. 

"ДБ влиза в кампания на разума, която казва на първо място, че предстоящите тежка енергийна, икономическа и финансова кризи в държавата са решими по следния начин – чрез върховенство на закона, чрез зашита на националния интерес, чрез намаляване на публичните разходи през реформа на администрацията и чрез електронизацията. За нас благосъстоянието на всеки един български гражданин е неразривно свързано с върховенството на правото в държавата. Думата "антикорупция" за нас не е кресливо предизборно понятие. Ясно сме доказали, че ние сме хората, които можем да предложим съдебна реформа в държавата", подчерта водачът на листата в Пловдив-област. 

"Влизаме в тази кампания на разума с ясната нагласа, че единственият път за силна демократична държава е именно чрез силни региони. ДБ ще отстоява битката за децентрализация като внесе в следващия парламент предложение за силни български региони", каза още Йордан Иванов. 

На въпрос за евентуални партньорства в следващия парламент, той посочи: "Ние казваме край на експериментите, време е за разум. Време е ДБ заедно с ПП, на които гледаме като естествени партньори, да поемат управлението на държавата. И да предприемат необходимите мерки за преодоляване на енергийната и икономическата криза", добави Иванов. 

Ето пълната листа на кандидатите за народни представители на ДБ за Пловдив-град: 

1. Христо Иванов
2. Йордан Иванов
3. Борислав Матеев
4. Веселина Александрова
5. Владимир Славенски
6. Йоно Чепилски
7. Веселка Христамян
8. Николай Георгиев
9. Иван Бондоков
10. Явор Беров
11. Илия Мангачев
12. Георги Кралев
13. Кирил Ташев
14. Атанас Костадинов
15. Ивайло Вантулев
16. Валентин Иванов

И листата за Пловдив-област:

1. Йордан Иванов
2. Ради Минчев
3. Константин Костадинов
4. Валентин Ройнов
5. Атанас Костадинов
6. Веселина Александрова
7. Делчо Камарски
8. Бонка Карчева
9. Франц Селимов
10. Даниел Начев
11. Лиляна Драганова
12. Владимир Славенски
13. Мартин Заимов
14. Борислав Белчинов

снимки от Наташа Манева

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
28 коментара
кандидат-лапачи!

кандидат-лапачи!

31.08.2022 | 08:44

Отвратителни сте: наредени един до друг кандидат-лапачи!

Отговори
4 0
Те тия дори слогана им е лишен от смисъл

Те тия дори слогана им е лишен от смисъл

30.08.2022 | 21:05

Той е хубав,но не ги представлява и се обезсмисля напълно.Много фалшиви бее.Като че ли на мода са фалшивите да се пънат..и тия,и ПП-пълен провал.

Отговори
14 4
???

???

30.08.2022 | 22:04

А твоя слоган какъв е? Чалга, лъжи и газ?

Отговори
4 11
Ангел Грънчаров от Тракия

Ангел Грънчаров от Тракия

30.08.2022 | 20:19

Майни, аз не искам с мойте данъци да джендърлясвате и соросоядствате!

Отговори
10 4
КОЯ Е

КОЯ Е

30.08.2022 | 19:51

ЛЕЛЯТА С БАСМЯНАТА РОКЛИЧКА? И ТЯ ЛИ Е ДЕМОКРАТКА????

Отговори
12 5
Познай!

Познай!

31.08.2022 | 08:40

Веселка е, бе! Веселка Хрисимян. На предишните избори си беше пласирала фотошопната снимка отпреди четвърт век, та невъзможно беше да я познае човек! Като Еленка Гунчевата…

Отговори
2 1
Гадове

Гадове

30.08.2022 | 18:25

Вън!

Отговори
16 6
подлоги

подлоги

30.08.2022 | 17:46

ДиБейци и разум? На тях в главите им са само долари и власт! Подплатени от чужди фондации.

Отговори
21 7
Кога и у нас ще има такива смели хора?

Кога и у нас ще има такива смели хора?

30.08.2022 | 17:44

Парашутистът Павел Филатиев, който напусна Русия, след като описа закононарушенията на руската войска в Украйна и избяга в Париж, скъса демонстративно всичките си руски документи – паспорт, военна книжка, удостоверение за ветеран от Кавказ и документ за предоставяне на „жалката“ по думите му военна пенсия от 3000 рубли. Той поиска политическо убежище във Франция и още с пристигането си на летище "Шарл дьо Гол", Филатиев скъса документите си и ги хвърли в тоалетната чиния, като записано лично от него видео показва как парчетата от документите изтичат в канализацията. Клипът бе качен в YouTube канала на правозащитната организация Gulagu.net , която му оказа помощ да напусне Русия. Под видеото е написано, че това е бунт против "мафиотската политика на руския деспот Владимир Путин и войната, която той разпали, убивайки десетки хиляди руснаци и украинци".

Отговори
9 7
Скандални разкрития

Скандални разкрития

30.08.2022 | 17:41

След разкритията се видя чутовната манипулация на изборите с мадуровките. Престъпниците на снимката заедно с пптата, дългия и бсп влезнаха с измама във вече бившият парламент и резултатът е налице, тотално разграбена и разградена дъжава само за година. Реално ГЕРБ взема около 50 процента от вота и има пълната подкрепа на народа за да състави самостоятелно правителство и да въведе ред след хаоса в България. ГЕРБ победа и импийчмънт на Радев.

Отговори
12 12
Точно машините ви убиха купения и корпоративния вот

Точно машините ви убиха купения и корпоративния вот

30.08.2022 | 17:51

Затова вие гепируги и Дпс , най-много виете срещу машините.С тях няма как да станат фалшификациите на маминия ,описани така ясно от него в собствения му филм ,как се фалшифицират избори.

Отговори
11 9
За това ли ви е страх да се броят разписките от машините?

За това ли ви е страх да се броят разписките от машините?

31.08.2022 | 00:50

Защото ще излезне наяве, че на ДейБъ са им преляли гласоподаватели от процента на бсп и машинално с машините гласове директно от гласовете на ГЕРБ. Но поне от цялата история блесна една ослепителна истина- самофукльовците назовали се истинско дясно се оказаха едното от новоизрастлите пипала на червения октопод.

Отговори
5 3
Напротив,кой ти е излъгал че разписките от

Напротив,кой ти е излъгал че разписките от

31.08.2022 | 04:02

Урната не се броят и сравняват с протокола от машината.Нали така става засечката с резултата от машината и разписките които пускаме в урната.Ей затова не можете вече да фалшифицирате и купувате гласове.Затова ГЕПИРУГИ виете на умряло от машините

Отговори
3 4
ДОК

ДОК

30.08.2022 | 17:34

Време им е за котлован в Цалапица или Шишманци.

Отговори
10 4
Спокоен

Спокоен

30.08.2022 | 18:30

Котлованът в момента е край Херсон и Мелитопол...Вашите хора бягат презглава!

Отговори
7 5
чалгослушащ селянин

чалгослушащ селянин

30.08.2022 | 17:30

Христов и гнома са най големите измикяри

Отговори
16 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?