Следвайте ни

Дани Каназирева с първи думи като депутат

viber icon

Със смесени чувства от първото заседание на 45-ото Народно събрание е пловдивският депутат Дани Каназирева. Ето какво написа преди минути във Фейсбук досегашният областен управител на Пловдив:

"Днес за първи път положих клетва като народен представител в 45-ото Народно събрание. За мен е чест, но и отговорност. От тази емблематична за България зала, за съжаление излезнах със смесени чувства, тъй като пак станахме свидетели на изказвания, в които надделя езикът на омразата. Дори не беше направен и опит да се върне нормалността в парламентарното общуване.

Пред страната ни има много важни задачи и наистина е време да се постъпи държавнически, с разум, а не с емоция, обвинения и грубост. В необичайната ситуация, в която сме, нека защитим гласуваното ни доверие – с принципни решения, които в крайна сметка ще определят пътя на България, не само в следващите месеци, но и в годините напред."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Възмутен

Възмутен

18.04.2021 | 07:32

Тази невзрачна симитлийска особа успя по най долен начин да подведе цялото ми семейство да гласуваме за нея, но който досега ме е лъгал добро не е видял.

Отговори
1 0
проф. Ненов

проф. Ненов

16.04.2021 | 20:56

Днес научихме още една важна подробност за Каназирева - както вече знаем, името й е фалшиво, както всички виждат и физиономията й е фалшива, защото е направена с фотошоп и като я видиш наживо, изпитваш тежък културен шок, отдавна вече знаем и че политическата й принадлежност също е фалшива, сега се подвизава като герберка, добре знаем и фалшификаторските й умения по време на избори и манипулиране на екзитполи. Но днес разбрахме, че и докторската й степен по конституционно право също е фалшива, защото госпожата явно не знаеше какво пише в конституцията на България. Браво, Данке. Вземи си дипломата и докторантурата, навий ги на фунийка и си ги заври в оня орган, с който си ги получила!

Отговори
7 1
Хикса

Хикса

16.04.2021 | 19:45

Тая верно е мега тъ па. Б аси и Про стата Пловдивска Пача. Да им е честита в парламента втората поцинкована кофа - Данка Пе Пе Пето!

Отговори
5 1
Бай Пенчо

Бай Пенчо

16.04.2021 | 14:00

Тя верно се изказа, ама се оказа, че не е прочела конституцията и не знае какво пише вътре. Та се наложи да й четат и да й обясняват. Пък уж тя беше доктор по конституционно право. Какъвто е политик, такъв е и юрист! Дето други й водеха делата.

Отговори
8 1
Дааа

Дааа

15.04.2021 | 19:16

Вие я бъзикате и плюете, ама тя постига целите си. Да, по морално укорим начин, но за нея това е без значение. И така бавно и постепенно едно квартално к@рве стана няколко пъти общински съветник, областен управител, а сега и депутат. Тя е общо взето снимка на порочното общество в което живеем. Ако бяхме нормално общество щеше най-много да е деловодителка или секретарка в някое предприятие. Но ние не сме.

Отговори
17 1
Присмял се хърбел на щърбел

Присмял се хърбел на щърбел

15.04.2021 | 17:57

Тази особа храчеше 8 години по ГЕРБ в Пловдивските медии и Общинския съвет. За гербаджиите е паразит - глист в структурите, а за опонентите е долна манипулаторка.

Отговори
18 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?