Следвайте ни

Дани Каназирева готова с отчета, чака протестърите да я чуят

viber icon

"Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем – ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос." Това написа областният управител Дани Каназирева в отворено писмо до жителите на област Пловдив. Тя подчерта, че като личност и юрист високо цени демократичните принципи, свободата на словото и спазването на законите.

Ето пълния текст на писмото:

 

 "Уважаеми жители на област Пловдив,

 Над 10 месеца вече съм областен управител на област Пловдив – време, в което  с моя екип правим всичко възможно да работим в полза на обществения интерес.  Поех този пост с отговорност и твърдото убеждение, че ще бъда  до и сред хората.

Преди няколко дни  протестиращите, които дойдоха пред сградата на Областната администрация, поискаха и аз поех ангажимент да дам пълен отчет за свършеното до момента и да отговоря на всеки един поставен въпрос относно работата ми. 

Отново потвърждавам това и категорично заявявам, че съм готова да чуя всеки един жител на областта и да разговаряме за важните проекти в региона и за проблемите, които трябва да се решат. Убедена съм, че чрез диалог и изслушване, заедно, всички ние, жителите на област Пловдив и институциите в лицето на местната власт и държавата, може да намерим най-доброто решение на всеки казус.

Поставеният срок от присъстващите на протеста пред Областта бе две седмици, но с екипът ми сме готови с отчета.

Нека още тази седмица протестиращите излъчат свои представители и в посочен от тях ден и час да се срещнем – ако желаят и този четвъртък, за да дам пълен отчет за свършеното и да отговоря на всеки един поставен въпрос.

 Отново искам да подчертая, че за мен спазването на законите,  свободата на словото и правото да изразиш лично мнение са демократични принципи, които като юрист и човек високо ценя.

С уважение,

Областен управител Дани Каназирева

032/605 511

0897 473 124"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лошо....

Лошо....

16.09.2020 | 14:16

Е вече никой не ще да слуша Здравка Каназирева.... За какъв отчет за какви пет лева говори... Те се излагат непрекъснато... Не преговаря ме искаме оставки... А Каназирева всички видяхме как долази до поста..... Не няма да ти иска е отчета не е интересен....

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?