Следвайте ни

Цветанов: Стари седесари от цялата страна ми звънят

viber icon

Стари седесари от цялата страна се обаждали на Цветан Цветанов и заявявали желание да се присъединят към новата му партия. Това се похвали в Пловдив бившият втори човек в ГЕРБ, след новината от вчера за 300 местни седесари, които ще се влеят в партията му.

Цветанов коментира, че структурата на СДС в Пловдив и региона е най-работещата и функциониращата в страната. Всички останали били доста пасивни. „Лично аз потърсих координаторът на Южен централен район Георги Пилев. Все пак когато има качествени хора и такива, които са съмишленици, по-добре да обединим енергията си  в едно“, категоричен е Цветанов. 

Бившият втори в ГЕРБ разкри основните цели на политическия му проект „Републиканци за България“. 

„Първо, категорично запазване на евроатлантическата посока и отстояванепринципите и ценностите на евроатлантизма. Също запазване енергийната независимост на страната, изпълнение на ангажиментите каточаст от ЕС и НАто. Наша цел е да върнем духовноста и ценностите в българското общество, да възстановим парламентаризма, да институционалното взаимодействие на институциите в България и с всички международни институции, от които сме част. В същото време да се подготвим сериозно за предстоящите парламентарни избори, където си поставяме цели за изпълнение на управленска програма с ясни приоритети – енергетика, образование, съдебна система, туризъм и всичко свързано с подкрепата за средния и малкия бинес. Задължително призрачност в управлението и във всички действия, които ще имат организациите и структурите на партията в цялата страна“, заяви Цветан Цветанов в Пловдив. 

Той се обяви против руските енергийни проекти в България и срещу намесата на външни сили като Русия и Китай в политиката на страната. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?