Следвайте ни

Четете в "Марица": Ново фиаско с "Модър - Царевец"

viber icon

Фирма джудже пое управлението на хотел "Маринела" 


Ветко Арабаджиев се раздели с още един от луксозните си активи. Хотел "Маринела" в София е даден за стопанисване и управление на нова фирма - "Сити хотел мениджмънт" ЕАД, става ясно от регистъра на министерство на туризма. Дружеството е регистрирано съвсем скоро, в края на ноември месец миналата година. 


 "Тримонциум" остана без паркинг

 

Ремонт започна  от вчера на паркинга пред хотел "Тримонциум". Багерите и майсторите ще останат на обекта до началото на септември. Бригада от фирма "Драгиев и ко" премахва горния пласт асфалт, за да положи нова настилка, пак от същия материал.   

 

Ново фиаско с "Модър - Царевец"

 

Пазарното проучване на прогнозната стойност  за изграждането на подлеза "Модър - Царевец" приключва днес, но до вчера в общината нямаше оферти.  До края на работния ден администрацията чака икономически обосновани цени за проектиране и строителство на пътното съоръжение, което трябва да свърже директно районите "Южен" и "Западен".  


 Полугол студент скочи на ченгета

 

1000 лева глоба ще трябва да заплати студент, който живее в едно от пловдивските общежития. Наказанието му бе наложено за грубо отношение и отправени псувни към служители на Пето РУ. 


 ГЕРБ избира между Кабаиванов и Люртова в Карлово

 

Общинската организация на ГЕРБ в Карлово излиза с две предложения за кандидат за кмет на общината в  Местни избори 2019.  Едната кандидатура е на председателя на ГЕРБ - Карлово и действащ заместник-кмет Данка Люртова, другата - на  кмета д-р Емил Кабаиванов.  


 Наркомани и клошари превзеха кино "Космос"

 

Чумата стигна и в Перущица

 

Локо иска да задържи Акрапович

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Обективен

20.08.2019 | 08:31
1 0

Този обект просто не е за нивото на маминия.Толкова ниско ниво кмет Пловдив не е имал

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?