Следвайте ни

Четете в "Марица": Мегасделка за 200 дка в Пловдив

viber icon

В новия брой на вестник "Марица", който ще излезе утре, 6 септември, можете да прочетете интересни теми и задълбочени разработки, важни за Пловдив. Ето част от тях:

 

Мегасделка за 200 дка в Пловдив

 

Бившият соц гигант за производство на цветя в Пловдив, намиращ се на 4-ти километър, има нов стопанин. Това е пловдивската компания „Си инвестмънт“ АД, в която водещ партньор е "Сиенит". В края на август дружеството е купило имота на „Агроцвет-11“ АД от близо 200 декара от Обединена българска банка. Сделката ще даде нов живот на западналия оранжериен комплекс, но вече с коренно различна визия и предназначение.  Идеята е на мястото да се изгради модерно жилищно сити. Той ще е разположено в близост до новия мост над Марица, който ще води към Гребната база.

 


ГЕРБ подкрепи Емил Кабаиванов за кмет на Карлово 

Емил Кабаиванов е кандидатът за кмет на Карлово на СДС и на ГЕРБ. Решението бе обявено най-напред от председателя на синята партия Румен Христов, след като внесе в ЦИК документите за регистрация за местните избори. Карлово е важен град за нас. Господин Кабаиванов е заместник-председател на партията, той беше и председател на СДС, държим и той да получи подкрепа. Там сме в коалиция с политическа партия ГЕРБ, като нашият кандидат ще бъде единствен от тази коалиция, заяви още Румен Христов.

 

"Марица" на гости у областния управител Здравко Димитров

Областният управител Здравко Димитров живее в елегантно жилище в „Западен“ - района, на който бе кмет преди години. На третия етаж в кооперацията екипът на „Марица“ с усмивки ни посрещат съпругата му Меглена, голямата му дъщеря Мария и малката Рая. Сядаме в лятната градина, обградени от пъстри цветя и картини на старинни къщи.

 


Нова мода: Поръчваме онлайн доматите на баба 

Пазаруването във виртуални супермаркети става все по-предпочитано. Клиентите постоянно са в интернет пространството и сравняват цени, предложения и условия. Когато стане дума за пресни и екологично чисти зеленчуци и плодове, отгледани в малки стопанства, търсенето набира все по-голяма скорост. 

Все повече ентусиасти решават да заживеят на село и да се захванат с отглеждането на зеленчуци. 

 

Как се фризират дамите в политиката

Екстравагантни или скучни, на каре, пластове или кичури, прическите на дамите във властта се превърнаха в една от най-обсъжданите теми в политическия живот у нас. Причината за интереса към фризурите дойде от изказване на Бойко Борисов, в което той защитава правото на жените да поддържат косата си и да ходят редовно на коафьор. Каква прическа предпочитат дамите във властта четете в броя на "Марица"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?