Следвайте ни

Червените в "Източен" - първенци по активност за избор на партиен лидер

viber icon

Около  65 % от партийните членове в "Източен" са гласували за лидер на БСП, съобщи председателят на районната организация Йордан Василев.

С висока активност са също социалистите в "Западен" и "Северен", където допреди един - два часа бюлетини бяха пуснали 50 процента. Най-слаб е вотът в "Южен" и "Тракия". Там към 17 часа бяха гласували около 40 на сто.

В момента в избирателните комисии преброяват бюлетините, след което ще ги изпратят в главната централа в София. Тръпката през целия ден беше дали активността ще надхвърли 50 плюс едно - задължителният минимум, за да се зачете изборът за легитимен. Двата лагера - за и против Корнелия Нинова, взаимно, но мирно обвиняваха противниковата страна в бойкот.

"В "Източен" не са регистрирани инциденти, нито опити за манипулации", увери Йордан Василев, който е и общински съветник от БСП. 

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?