Следвайте ни

БСП-Пловдив решава онлайн дали да изключи Десислава Йорданова

viber icon

В понеделник Градският съвет на БСП-Пловдив ще реши съдбата на Десислава Йорданова, която понастоящем оглавява партийната организация в район „Западен“. В 18.30 часа червените ще проведат онлайн заседание, на което ще се разгледа партийния ѝ статус. 

Това е във връзка с прокурорското постановление и проверката, която доказа, че Йорданова няма диплома за бакалавър, както и че магистърската ѝ  степен е невалидна. 

Въпреки установената измама, дъщерята на червения депутат д-р Георги Йорданов няма да понесе наказателна отговорност заради изтекла давност, обявиха от държавното обвинение.

Това обаче вероятно няма да спаси Йорданова от изключване от партията, твърдят членове на пловдивското ръководство на столетницата. От там вече изпратиха писмо до своята съпартийка.

„Информираме Ви, че депозираната от Вас оставка от Градския съвет на БСП – Пловдив също е невалидна, защото Вашето участие в органа е по право в качеството Ви на районен председател. Напускането на Градския съвет на БСП – Пловдив респективно означава оставка като районен председател. Към момента Вие сте действащ председател на РС на БСП – Западен. В тази връзка и на основание чл. 21 (1) Вие сте задължена да участвате в заседанията на Градския съвет на БСП – Пловдив“, заявяват от Градския съвет. 

Дневният ред на заседанието идния понеделник включва: 

1. Приемане на План за дейността на ГС на БСП – Пловдив за първото полугодие; 

2. Приемане на Политически календар за 2021 година; 

3. Информация за количествен и качествен състав на ГПО; 

4. Разглеждане на партийния статус на др. Десислава Йорданова; 

5. Разни.

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Свинеткова

Свинеткова

25.02.2021 | 07:13

Изключете я бе, винаги ще е добре дощла в ГЕРП!!!

Отговори
1 0
Цццц

Цццц

09.02.2021 | 22:20

Цирк! В Испания осъдиха екскметицата на Мадрид за фалшива магистратура на 3 години и 3 месеца затвор, а в България ги изключват от Партията. Сбъркана държава!

Отговори
16 1
Фа. Шификаторко

Фа. Шификаторко

09.02.2021 | 22:04

Не е ли срам да държи българското знаме. Една жалка фалшификаторка на диплома. Явно е много мързелива, а пък иска да има пари

Отговори
18 1
Как ги е описал Чудомир

Как ги е описал Чудомир

09.02.2021 | 21:08

Мъ туй нали съ отнася и за цялята Гербаджийска комунистическа сган Нъл са от едно котило Много ми е смешно га откровени комунисти гербаджий плюят храчат анатемосват комунисти от БиСи Пе Куманист срещу Куманист Шоу майна голямо За да се получи онова смешното от Чудомир Не съм от тези Како Сийке

Отговори
16 3
Закон

Закон

09.02.2021 | 18:44

Изобщо какво има да мислят.Да я изхвърлят и толкова.Как не се накраде тая фамилия.Най-лошото е, че е пълно с такива на тати момичето.Като гледам то в БСП са все по линия на мама и тати.Ето затова няма за гласуват хората.

Отговори
19 0
Десен

Десен

09.02.2021 | 18:07

Ами като е "изтекла давността" при знайте и фалшивата диплома. Няма такава държава. Извинете, цитира едно нефомислие.... Сл. Тр.

Отговори
14 2
Местан

Местан

09.02.2021 | 17:27

През уя ни е какво ще гледате на това пра.се.Тя цялата им партия е съставена от грухтящи червени бок.луци

Отговори
16 0
мхм

мхм

09.02.2021 | 17:27

Дебелата, мазна, некадърна и полуграмотна кочина и за помийна яма не става... Аман от боклуци!!!

Отговори
18 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?