Следвайте ни

БСП издигна Добромира Тошева за районен кмет на „Тракия“

viber icon

Добромира Тошева е кандидатът на БСП за кмет на пловдивския район „Тракия”. Това решиха делегатите на районната партийна конференция на редовно заседание за местния вот в неделя вечерта.

Тошева е председател на РС на БСП – „Тракия“ от 2016 г. и за втори път се впуска в надпреварата за районен кмет. Тя е родена на 10.12.1968 г. Магистър е по икономика, притежава две бакалавърски дипломи – по Стопанско управление и по Счетоводство и контрол. Изпълнявала е мениджърски функции в частни фирми.

Твърди, че в работата с хората най-важно е уважението към личността и достойнството на човека срещу теб. В предизборната кампания влиза със заявката за успех, защото предлага компетентност и диалогичност, които са предимство в комуникацията с жителите на район Тракия.

Форумът прие отчета за дейността на общинските съветници на БСП, представен от общинския съветник в района Иван Петков. Делегатите утвърдиха и номинираните от основните партийни организации имена за кмет на Пловдив: Атанас Петков, Георги Търновалийски, Иво Христов, Диана Димитрова, Костадин Палазов, Минка Сърнешка, Николай Радев, Пламен Узунов и Румен Григоров. От проведените досега конференция в „Източен“, „Западен“ и „Тракия“ се очертават като най-популбярни номинациите за градоначалник на Радев и Сърнешка.

За листата на общинските съветници са предложени 28 социалисти. Тя ще бъде гласувана на Градската партийна конференция на 7 септември.

Делегатите на форума приеха план за предизборната кампания с конкретни цели и мероприятия. Тематичните срещи, дискусии и личните разговори в микрорайони и квартали с разясняване на платформата на БСП са част от предвидените инициативи за кампанията.

„Имаме намерение да убедим нашите съграждани, че сме алтернативата на всичко онова, от което са недоволни. Хората искат администрация, която да е в тяхна услуга, да им помага в решаването на проблемите бързо и адекватно”, обясни кандидатката за районен кмет на  „Тракия”.

Руслан Йорданов

Руслан Йорданов

Журналист - екип "Култура"

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?