2374
Следвайте ни

Бойко Борисов отново в Пловдив, посреща го лично владиката ВИДЕО

viber icon

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново ще посети Пловдив и региона. 

Срещата е планирана за 11,30 ч. в манастир "Св. Кирик" над Горни Воден. Ще го посрещне лично владиката. 

Припомняме, че преди известно време бившият премиер беше в града под тепетата заради заседание на националното ръководство на ГЕРБ Жени, на което стана ясно, че той  повежда листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив-град за предстоящите избори. 

Очаквайте подробности!

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (25)

анатема...

анатема...

09.11.2021 | 17:37

даже трябва николай да лази и да му целува ръката и не само....

Отговори
2 0
анатема...

анатема...

09.11.2021 | 17:36

настоятелно моля да не се ходи на църква в пловдив...нашия владика е всичко друго но не и такъв.... по добре влезте в джамията с уважение или в католическата църква може и в синегога... не влизайте в църквите ...там дявола и сатаната шестват..../николай ДС-то и БОЙКО - прасето/ .... до каквото се докоснаха всичко омъскариха.... тоя синод е крайно време да има контрол ...там са набутани майки щерки синове и братя.... всички на хранилка....и поилка. превърнали са го в бащиния ...така разбират божието слово ...кради лъжи и блажи.... абсолютно безконтролни ........ нито средствата нито имотите нито реда нито канона се спазват в синода...публична тайна е... да посегнеш на църквата до 10 то коляно да ги анатемосат... и бойко и агента николай.... богохулници....

Отговори
4 0
Алфа

Алфа

27.10.2021 | 02:38

СЪД И ЗАТВОР за Тиквата Предател и цялата гербавотурска измет !!

Отговори
2 2
Герголюб БАРЕТОВ няма паство / стадо / последователи

Герголюб БАРЕТОВ няма паство / стадо / последователи

24.10.2021 | 21:30

Само два файтона изкукали баби му вярват на налудния пловдивски АЯТОЛЛАХ СЪС ЗЛИЯ ПОГЛЕД. Е, и Зико послушник баскетБОЛЕН мозъклия, и неговоят послушник престъпникът "арх". Ахрянов, и служебно задължените заплатаджии от СелСъвета, местното ПолитБюро, и биячи, много биячи и дори Биятели. Даже Кирил на времето през “фашистко”, нито Борис Фердинандович Сакс-Кобург-Гота не тътреха таквази охрана да ги варди от любимия народец . . . Познайте кой ша гласуе за ГЕРБ (освен заплатаджийките, и то половината, едвали)?

Отговори
5 2
БЕСОВЕ, фанатизирани "религиозници"

БЕСОВЕ, фанатизирани "религиозници"

24.10.2021 | 21:42

Светът се е напатил от разбеснели се фанатизирани религиозници, “идиолози” от всевъзможни разцветки кой от кого по-праведен, готови да режат глави, ръце и клитори и да бомбират Света със взрив. СТИГА! Нека да ги загърбим! Тяхната / неговата ЛУДОСТ се крепи върху нашето внимание

Отговори
3 0
МУТРОполит, мутроПОЛИТИКан без монашеско име!

МУТРОполит, мутроПОЛИТИКан без монашеско име!

24.10.2021 | 21:26

Каква поредна грозна картинка с участието на Българската църква! Не е хубава да се съди според християнството, но трябва да има съпротива срещу използването на нашата църква от разложени морално хора за обслужване на други такива! Щом “мутрополита” иска да е член на ГЕРБ, да си бръсне брадата и да спре да ползва храмовете за политическа агитация!

Отговори
6 0
НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ . . . ?

НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ . . . ?

24.10.2021 | 21:35

Режимът БоБо, БоБо2 и най-вече БоБоТРИ гласеше чрез задължително “веро”учение на младите от попадии на заплата да ни превъзпита във НАЦИЯ ОТ ПОСЛУШНИЦИ. Сякаш не ни стигаше половин век задължителна комун. ИДЕОЛОГИЯ. СТИГА! Свобода на съвестта!

Отговори
4 0
МИтрополит, МУТРОполит, мутроПОЛИТИКан без монашеско име!

МИтрополит, МУТРОполит, мутроПОЛИТИКан без монашеско име!

24.10.2021 | 21:23

Разложението на България най-ярко личи в такава чудовищна сценка: Изчадието на потомствената комунистическа Номенклатура, парашутиран от БКП да коли/беси из Румелия от Коньовица даже НЕ Е МОНАХ, никога не е помирисвал мансатир не само, той НЯМА МОНАШЕСКО ИМЕ задължително при пострижението. Кара с даденото му от татенцето Бияч-БАРЕТА по рождение. Сцената е харизаната от *р*восъдието на *р*вославието Международна Академия по Архитектура =МАА= изградена на свлачището с едни изсипани обори около църквица с по-свестни темели с огромни РАЗНОСКИ ИЗЦЯЛО ОТ ДЖОБА НА БЪЛГАРСКИТЕ АРХИТЕКТИ които отчисляваха десетилетия наред половината от всеки хонорар в съюзната хазна на САБ. Без нито стотинка църковна, нито държавна. Проектирано от пловдивчанина арх. Любо Шинков “във стил” да прилича на манастирски комплекс изцяло наново от белия лист на чертежа, и наречено САН КИРИКО заради чужденците от сбъркана куртоазия. (Апартаментите в Тракия, Люлин, Младост и те не са върху “тяхна си” земя, ала ИМОТЪТ е собственост на тоя, който го е платил, попе!) В ГЕЕНАТА ОГНЕНА ЩОМ НАСТЪПИ ВИДОВДЕН! АКО ВЯРВАТ тъкмо тези нашенски жреци и шамани от сибирската българосъветска отцепена секта Гундяевна от изконната византийска константинополска нам майчина православна Катедра. Срамота, какво кощунство! Светотатство! МУТРО’ПОЛИТ’икан безочливо възхвалява МУТРА, след като оня ден във Враня облиза Симеона . . . Дъно няма ли, о, майко мила Българио!

Отговори
2 0
Неплатен

Неплатен

24.10.2021 | 16:42

Само ГЕРБ и Бат Бойко ще ви оправят платени тролчета...

Отговори
6 9
Платен

Платен

24.10.2021 | 17:45

Теб със сигурност ще те оправят............. изотзад

Отговори
6 3
БАЙ Ставри

БАЙ Ставри

24.10.2021 | 14:23

А на посещение в централния Софийски кауш КОГА . Чакам го с нетърпение , а и цяла орда мана.и. И друго , тиквата да внимава да не го изтърбушят по хелоуин.

Отговори
11 4
тикви и моркови

тикви и моркови

24.10.2021 | 14:18

Тоя се оля да виси в Пловдив, чака да го изберат тук, а 12 години не стъпна!

Отговори
10 3
Бокала

Бокала

24.10.2021 | 14:09

Бокала иска пак да захапе кокала.

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?