Борисов: В Пловдив не ме разбраха за сините и червени лампи

Ключовата дума е справедливост. Тя е важна, защото хората ни гледат. Това, което е позволено на другите, в БСП – този, който купува гласове в Асеновград, става член на Изпълнителното бюро. Можехме да извадим тази точка от дневния ред... Мен ме боли най-много, заяви Бойко Борисов пред делегатите на Националното събрание на ГЕРБ.

„Предишния път ви говорих за сини и червени лампички. Не ме разбраха тези с къщите за гости, не ме разбраха и други, не ме разбраха и тези в Пловдив... Няма да има милост за никого, защото партията няма да съществува. Ние можем и ни избраха, защото първо бяхме добри полицаи и давахме справедливост. Сега трябва да сме същите”, подчерта Борисов.

Той коментира и успешното председателство на България на Съвета на ЕС. "Ние бяхме фокус, защото избрахме най-трудната задача. На Балканите бяхме място на раздори. За пръв път променихме осите и София в тях влезе с важна задача. Ако Гърция или Македония бъдат председателстващи догодина, това си е един минисъвет...  Затова, Кате (бел. ред. Екатерина Захариева), така реагира моят приятел Ивица. Защото винаги оста е била Атина - Белград и България никога не е чувала и участвала в тези процеси.

„Той ми е добър приятел. Но ги е яд малко. На Балканите завистта винаги е била ясно изразено качество. Но ние ще работим за нашите братя сърби, ще помагаме. Не ти дадох да реагираме силно, защото разбирам колко ги боли сърбите за Косово, разбирам ги, обичам ги. Но в същото време, така или иначе, ако не се разберат с Косово, няма перспектива за региона, не само за тях. Колкото и да е болезнено, там трябва да се вземе окончателно решение”, категоричен бе той.  

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
30 коментара
Славчо от НФСБ за Валери Симеонов

Славчо от НФСБ за Валери Симеонов

22.07.2019 | 01:02

А така мойти ора! Призовавам двамата ми лични почитатели във форума да напишат още 200 злобни и ругателствени коментара за ГЕРБ и Тотев, щото ни го ли ма-анат тоя "крадец", аз ни моа са върнъ у Филибету, па камо ли и кмьет дъ станъ! Ей аку ни мъ избирьети ща отида у Бургас дъ живейа при Валерката Симеонов, или у Ямбол от дето и жината, там поне няма психиатрия разбийш ли! То аз и нали не съм майна, от Карлуу съм, колко муй да са чупя?

Отговори
0 0
послушковци

послушковци

07.07.2019 | 22:31

Разтурвай бардака Герб!Квото и да се обясняваш сте бита карта!

Отговори
6 0
Боко

Боко

07.07.2019 | 21:38

Бойкооо, Маминия и кликата около него по-богати от теб станаха,окрадаха целия град по-крадлив кмет Пловдив не е виждал!

Отговори
10 2
лз

лз

07.07.2019 | 21:17

И АЗ ИСКАМ ДА МЕ ВЗЕМЕ БОКО , ДА КРАДНА 5,6 АПАРТАМЕНТА , МОЖЕ И БЕЗ АСАНСЬОР И ПОСЛЕ ДА МЕ ОСВОБОДИ !!!!ГОЛЯМ МОРАЛ ,УЖАСНА СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!

Отговори
15 2
Фен

Фен

07.07.2019 | 21:10

Веднага на самолета и в неизвестна посока Иване.Другото е да изгниеш в затвора .

Отговори
8 4
ВЪЗМЕЗДИЕ

ВЪЗМЕЗДИЕ

07.07.2019 | 20:42

Мамин, килията те чака, Цв. си отива и ти падна чадъра. Менда колкото и да квичи не мож те спаси

Отговори
11 2
наблюдател

наблюдател

07.07.2019 | 19:34

Надявам се комисията му да се занимае с Тотев в най-скоро време! Иначе, може и да загуби следващите избори....

Отговори
19 1
Мамин

Мамин

07.07.2019 | 19:27

Сега ще ви обясня защо ще го духате. Само от парк Каменица чистата печалба ще ми бъде над 100 милиона. Хотелът ми излезе без пари, от едно общежитие направихме с мама и Гошо най-добрият хотел в града. АТ - бизнеса също ще ми носи огромни печалби - там прецакахме всякаква конкуренция. Със Спартак Николов направихме луди пари от ЗОП-ве в ВИК, които вложихме в недвижими имоти. И още, и още.... Сега, разбрахте ли, че нямам стигане, палячовци.

Отговори
12 12
seloto

seloto

07.07.2019 | 19:02

Пълно лицемерие от Борисов .Срам за България. Защо признахте Вие политиците Косово след като е ясно че там ще има обединение един ден с Албания???? А за Крим и Русия санкции и простотии. Жалко Борисов ,че си член а Европейското лицемерие !

Отговори
4 6
Иване Иванее

Иване Иванее

07.07.2019 | 18:37

Иване ,Иванее спасение нямааа

Отговори
21 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?