Следвайте ни

Борислав Инчев: Сондажи има навсякъде, защо арестите са само в Пловдив?

viber icon

Нещо странно се случва  в Пловдив. Официално е оповестено, че има много незаконни сондажи в цялата страна, а арестите са само в нашия град. Така Борислав Инчев, градски лидер на ВМРО и бивш кмет на район "Южен", коментира поредния арест под тепетата - този път на  председателя на групата съветници от ВМРО Стефан Послийски.

Борислав Инчев  цитира думите на министъра Красимир Каракачанов, който е и председател на националната организация на ВМРО, че в Пловдив се бият две лобита в ГЕРБ. Ще перефразирам тази приказка по следния начин - когато два коня се ритат и застанеш по средата, отнасяш удари, каза Инчев.

Той  заяви, че е силно изненадан от ареста на Стефан Послийски, който втори мандат е общински съветник. Във ВМРО е от 90-те години. Изключително начетен, ерудиран, умен, сериозен мъж, има много познания, особено в областта на културата, изтъкна  Борислав Инчев.

Послийски се занимава с консултантска дейност, подготвял е и проекти. Борислав Инчев допълни, че няма информация  каква е връзката на  неговия съпартиец с арестите в Басейнова дирекция и дали изобщо има такава връзка.

Докато няма официална информация за причините на ареста, можем само да гадаем, допълни градският лидер на ВМРО.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

От Белащица съм и там има

От Белащица съм и там има

28.02.2020 | 20:56

А защо бедните си пращат за сондажа, а цогатите огромни къщи с басейни, треви, гори и големи огради - нищо не плащат и се правят на големи. Жалки са. Карам колело на гребната и виждам.

Отговори
6 0
Митко

Митко

28.02.2020 | 19:06

Тоя го арестуват, щото е бил посредник, не щото е в Пловдив.

Отговори
4 0
Филчо

Филчо

28.02.2020 | 18:30

Това е голяма глупост да арестуват някой за сондажи, незаконни, какви разходи има държавата за водпочвените води Никакви Арестува те ли тези, които източиха питейната вода на Перник----НЕ, Следващите арести ще бъдат, че дишаме въздуха над България, това е наред,!!!!!

Отговори
2 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?