Следвайте ни

Атанас Узунов обра точките за трети мандат

viber icon

Бившият международен съдия и административен директор на Локото Атанас Узунов обра точките за трети мандат в Общинския съвет. Той получи 108 гласа в своя подкрепа на събранието на ГЕРБ в "Южен". Узунов задмина колегите му от ГЕРБ в местния парламент - Георги Василев /102 гласа/, проф. Даниела Дженева /63 гласа/, Веселин Маневски /само 48/.

За директора на фондация "Пловдив 2019" Кирил Велчев, който е и син на проф. Дженева, гласуваха 80 негови съпартийци. Общо 18 активисти от "Южен" бяха предложени за Общинския съвет.

Сред номинираните е и доц. Павлинка Кацарова, която беше освободена предсрочно от кметския пост в "Южен", след като със служебната кола е бутнала две момичета на спирката на бул. "Македония". Доц. Кацарова спечели 37 гласа. Последният кмет на ГЕРБ в "Южен" Валентин Василев събра 77 гласа.

Организационният секретар в района Георги Юруков, който наскоро взе общинско кафене в РУМ "Молдавия" получи подкрепата на 110 съпартийци и също иска да стане общински съветник. Сред кандидатите е и Илиан Камбуров, собственик на "Кобра Секюрите". Той беше предложен от Атанас Узунов.

Десет са номинациите за кмет на "Южен", в това число са на Георги Юруков и Кирил Велчев, който през 2015 г. изгуби изборите за районен кмет. Председателят на районната структура Георги Василев също беше предложен за кмет, но направи самоотвод.

Валентина Йеремиева

Валентина Йеремиева

Журналист - екип "Общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

майко

24.07.2019 | 15:08

Крадец до крадеца.==ГЕРБ

Отговори
0 0

Майнатаун

24.07.2019 | 07:15

Ако Тотев Не се беше оттеглил нямаше кой да го бие! А Бат Бойко още веднъж след 2007 май ще подари града на някой с психични проблеми и ще си яде гъза още 4 години също, както тогава!

Отговори
2 3

Майнатаун

24.07.2019 | 07:11

Ако Тотев се беше оттеглил нямаше кой да го бие! А Бат Бойко още веднъж след 2007 май ще подари града на някой с психични проблеми и ще си яде гъза още 4 години също, както тогава! Наско е фаворит на Бойко, нали е футболен деятел, иначе той компютърджиите не харесва.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?