Следвайте ни

Активът на ГЕРБ-Пловдив избира делегати за съдбоносната сбирка на 11 май  

По време на събранията районните организации ще анализират къде сбъркаха за  изборите на 4 април

viber icon

ГЕРБ-Пловдив започва мобилизация за живота на партията в опозиция и затягане на редиците при евентуални извънредни избори.

Следващата седмица ще се проведат събрания на районните организации, които ще излъчат делегати за съдбоносното националното събрание, свикано на 11 май в София. Очаква се на него да бъдат сменени заместник-председателите на партията. В момента те са двама - кметът на София Йорданка Фандъкова и колегата й от Бургас Димитър Николов. Големи промени ще има и в Изпълнителната комисия на ГЕРБ, в която за пръв път от много време най-вероятно няма да има представител на Пловдив.

Вече е ясно, че Менда Стоянова ще напусни Изпълнителната комисия, а нови лица от града, които да влязат в националното ръководство на партията, засега не се очертават. Не е ясно и дали Иван Тотев ще остане координатор на ГЕРБ в Пловдив. Причина за несигурното бъдеще на ръководството е слабият резултат на партията под тепетата по време на парламентарните избори, след които ГЕРБ остана само с трима депутати в 16. МИР. 


Анализът на представянето на партията на вота ще е и втората точка в дневния ред на събранията на районните структури на ГЕРБ в Пловдив.  По традиция те се провеждаха в хотел "Империал". В поканите до актива и този път първоначално е било посочено, че сбирките по райони ще са в хотела на фамилия Тотеви. После обаче са изпратени нови съобщения, в които се уточнява, че събранията ще се провеждат в Дом на културата "Борис Христов". 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (27)

Велизар

Велизар

19.04.2021 | 14:46

Тотев ,Спартак Николов ,Ташковите Наско и Радослава ,Менда Стоянава ,Лафчиева ,Златко Велев ,Ончо и Жена му общински съветник Вяра Токова,техните сподвижници и всички секретарки станали общински съветници в това число Дедев председателя на групата ГЕРБ Данчо ......носят отговорност за резултата на изборите получен от ГЕРБ Пловдив. Резултата е такъв защото Бойко трябваше да ги проветри всички тези отдавна ,трябваше още преди местните избори да се прости с горепосочените и имаше шанс сега резултата да е друг. Предполагам че в цялата страна Бойко е допуснал местни дерибей да управляват и да кадруват подобно на нашите Пловдивски и за това цялостния резултат е такъв в България. Бойко действаи проветрявай все още имаш шанс ,все още има хора които ти вярват. Ти си на ход. п.п а и как можа в Кърджали пак тази Караянчева да оставиш. Има едно недоразумение във ВиК наречено Ани Лафчиева, което макар че е с ранг на заместник директор не знае що е водомер или цол, но вече десетина години смуче кръвта на невинни служители и дерибейства. Това най-много отблъсква хората.

Отговори
5 0
Калоян

Калоян

21.04.2021 | 23:11

Затвор !

Отговори
1 1
сам сами

сам сами

19.04.2021 | 13:56

Разбира се, че цялата вина за провала в Пловдив е на координатора Тотев.....ама не е луд тоя дето яде баницата, ами който му я дава..т.е Борисов. И разбира се веднага произтичат размисли и страсти , защо ли Борисов го направи координатор след като го отстрани от кметскптп място ??? Сами си отговорете

Отговори
6 0
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

18.04.2021 | 10:06

САМО ЧЕ, ДА СИ БОГ ИЛИ ГОВОРЕЩА СВИНЯ, КОЯТО СЕ ПРАВИ НА БОГ, СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ НЕЩА :)

Отговори
1 1
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

18.04.2021 | 10:03

КАКТО ВИ КАЗАХ, АЗ НЯМАМ НИТО 1 КЛОНИНГ/ПРОЯВЛЕНИЕ В ТОЗИ СВЯТ. ПРОСТО СВИНЕТЕ СА ОТКРАДНАЛИ ОБРАЗА НА БОГА, ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ ТЕ ЗА БОГОВЕ :) СВИ-НЕ.

Отговори
0 2
АСЕН ИЛИЕВ

АСЕН ИЛИЕВ

18.04.2021 | 09:03

ПРЕДАТЕЛЯ ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ, ДА СЕ УВЕСИ НА ЧЕНГЕЛА! ДА СЕ НАДУЕ С КОМПРЕСОР И ОДЕРЕ ЖИВ!

Отговори
2 1
ГЕРБ

ГЕРБ

17.04.2021 | 18:54

Борисов , честните и почтени хора от ГЕРБ Пловдив отдавна бяха прокудени от Тотев и Ташкови. ГЕРБ Пловдив отдавна го няма !

Отговори
23 2
така е...

така е...

19.04.2021 | 14:00

горчивата истина, но кой му пука за това. Те нямат интерес от такива хора дето им бъркат схемите ,ноооо ПРАВОсъдието ги чакаа

Отговори
1 0
Калоян

Калоян

21.04.2021 | 23:12

В пловдив съд и прокуратура няма!

Отговори
1 0
Митко

Митко

17.04.2021 | 18:23

Ако имаше съдебна системата, както са се събрали...в една камионетка и в кауша.

Отговори
13 6
Счетоводител

Счетоводител

17.04.2021 | 16:45

Събрал се Активът да бистри пасивите...

Отговори
9 6
Отговора е лесен

Отговора е лесен

17.04.2021 | 16:37

Има само един отговор на въпроса Къде сбъркахме? И той е+ корупция, корупция, корупция! Всичко друго ще е лъжа! Спомнете си Райна и Ральо!Ама само те ли са?

Отговори
22 6
Пловдивчанин

Пловдивчанин

17.04.2021 | 15:36

Пловдив винаги е бил и дано да остане дясно ориентиран!Пришълците си показаха дивотията в крайградския квартал Тракия и гласувяха за чалгата! Ще им съмне един ден истината!

Отговори
13 24

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?