2374

Адв. Борис Лозанов повежда НДСВ на изборите в Пловдив

„НДСВ ще участва в предсрочните парламентарни избори самостоятелно“. Това заяви председателят Станимир Илчев пред пловдивската структура на партията. Членове и симпатизанти на НДСВ се събраха след Деветия редовен конгрес на партията, за да обсъдят организацията и подготовката за предсрочните избори през април тази година.

„Необходимостта от преодоляване на политическата нестабилност и неефективния междуинституционален диалог ни мотивират да се включим отново в политическия живот. Именно в такава обстановка НДСВ е доказала, че може да предложи работещи решения и хора, които да ги изпълнят“ – подчерта адв. Борис Лозанов, координатор на НДСВ за град Пловдив, и даде заявка за активно участие в политическия живот.

На срещата стана ясно, че привържениците на партията подкрепят решението НДСВ да се яви самостоятелно на изборите. НДСВ няма да предпоставя възможни политически конфигурации. Предлаганите политики и готовността за постигане на компромис в името на възстановяването на стабилността и легитимността на държавното управление, ще е сред водещите критерии за определяне на потенциални партньори на партията в следващото Народно събрание.

До дни се очаква да бъде открит и новият клуб на НДСВ в Пловдив, където активистите и симпатизантите ще обменят идеи и ще градят политики за Пловдив и България.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Само някакви динозаври ще гласуват за НДСВ

Само някакви динозаври ще гласуват за НДСВ

04.02.2023 | 10:36

Зомбита в филм на ужасите

Отговори
2 0
ГЕРБ

ГЕРБ

02.02.2023 | 14:21

Боре, ти не беше ли в ГЕРБ?

Отговори
0 0
Дедо Йоцо

Дедо Йоцо

02.02.2023 | 13:52

Тази година влечугите се събуждат по рано!

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?