49
Следвайте ни

Новите зелени квартали на Пловдив СНИМКИ

viber icon

Пловдив е най-старият обитаван и до днес европейски град, а неговата архитектурна история е богата и разнообразна. Всеки ден пловдивчани преминават покрай сградите, които носят почерка на различни епохи, и всяка от тях има своята културна и естетическа стойност.

Новата изложба  на вестник „Марица“ и „Хермес медия“ представя сградите, които са тясно свързани с богатото културно и историческо наследство на Пловдив, но и тези, които създават новия облик на града. Поредната ни инициатива се нарича „Архитектурата на модерния град” и в нея има място за най-добрите образци, които пазят и надграждат архитектурните традиции и със своя облик правят града под тепетата забележителен и неповторим: това са модерните жилищни сгради, търговски центрове, офис- и промишлени постройки.

Експозицията от поредицата "Пловдив през годините" може да видите на Римския стадион.

 

„Panorama Park Plovdiv West“

„Панорама парк“ стигна до финала на Годишните награди за луксозно строителство, архитектура и дизайн 2020. Това е висок приз за сградата, която предлага модерни жилища в „зеленото сърце“ на Пловдив - район „Западен“. Перфектната локация във втория по големина град на България - с прекрасната възможност да се стигне за минути не само до центъра, но и до основните пътни артерии към столицата, морето, Гърция.

Да живееш в „Панорама парк Запад“ означава да живееш в съседство с  Гребната база и зелената зона на Пловдив. Другите идват тук да спортуват и да подишат чист въздух, а ти имаш дом на това място - това е големият плюс, според инвеститора.

„Panorama Park Plovdiv West“ разполага с луксозни жилища, детска площадка, спортен кът, търговска част и много други удобства. В него има апартаменти с обща площ 25 000 кв.м, 700 кв.м офиси и над 200 гаража. Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която да се впише безупречно в цялостната визия на квартала и да обогати допълнително съществуващата паркова зона.

Най-атрактивният за живеене квартал си остава „зеленият оазис“ на Пловдив - район „Западен“. Така  „Panorama Park Plovdiv West“е само на минути от центъра на града.

 

„Panorama Park Plovdiv East“

Жилищен комплекс „Панорама Парк Изток“ е разположен в един от най-просторните и зелени квартали на град Пловдив с тиха и спокойна среда за живеене. Местоположението на комплекса осигурява бърз и лесен достъп до центъра на града. Районът предлага отлична инфраструктура, училища, детски градини, университети, здравни заведения, магазини и развлекателни заведения, а Mall Plovdiv Plaza  и най-големият парк за отдих и спорт Лаута са на броени метри от сградата.

Комплексът отговаря на най-новите тенденции в изграждането на модерни и функционални жилищни сгради. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени и лесни за обзавеждане.

Проектът „Panorama Park Plovdiv West“ е напълно реализиран и продаден, а на този етап стартира строителството на „Panorama Park Plovdiv West“ 2 и 3, както и на „Панорама Парк Изток“ 2.

Инвестирайки в „Панорама Парк Изток“, получавате качествен имот на достъпна цена!

Районът предлага отлична инфраструктура, училища, детски градини, университети, здравни заведения

Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване

“Томов Плаза” е жилищен комплекс от бъдещетоНовиниИнформация

 

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?