46

Галакси инвестмънт груп: Устойчиви проекти с потенциал и визия за бъдещето

Пловдив е най-старият обитаван и до днес европейски град, а неговата архитектурна история е богата и разнообразна. Всеки ден пловдивчани преминават покрай сградите, които носят почерка на различни епохи, и всяка от тях има своята културна и естетическа стойност.

Новата изложба  на вестник „Марица“ и „Хермес медия“ представя сградите, които са тясно свързани с богатото културно и историческо наследство на Пловдив, но и тези, които създават новия облик на града. Поредната ни инициатива се нарича „Архитектурата на модерния град” и в нея има място за най-добрите образци, които пазят и надграждат архитектурните традиции и със своя облик правят града под тепетата забележителен и неповторим: това са модерните жилищни сгради, търговски центрове, офис- и промишлени постройки. Експозицията от поредицата ”Пловдив през годините” може да видите на Римския стадион.

Водена от желанието за създаване на дългосрочен позитивен принос към градската среда, Галакси Инвестмънт Груп реализира отличителни проекти, плод на атрактивни концепции, устойчиви архитектурни решения и първокласно изпълнение.

Заедно с тенденциите, компанията отчита и нарастващите изисквания на хората и организациите, като превръща тези концепции в качествената среда, която те избират както за своя бизнес, така и за своя дом. Оценка за успеха са престижните национални и международни награди.

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-престижните проекти за премиум апартаменти в град Пловдив. Той разполага с единствени по рода си многостайни жилища в градска среда с големи квадратури, 360-градусови гледки и големи тераси. Реализацията на сградите залага на устойчиви технически и екологични решения.

Оптимална осветеност на апартаментите се постига благодарение на проектираните лоджии и еркери, които придават допълнителен акцент към архитектурата на сградата. Красивата градина дообогатява съществуващата паркова среда и създава усещане за живот близо до природата, а луксозните фоайета с двойна височина от 4,60 метра създават уют още при влизане в сградите.

Офис Парк Пловдив е модерна сграда с широкоформатни офиси от висок клас, която съчетава комуникативна локация, множество удобства, отлична техническа инфраструктура и зелена околна среда.

Сградата отговаря на най-високите изисквания и международни стандарти за гъвкави и функционални офис пространства, като предоставя средата, където бизнесът и талантите могат да развият своя потенциал. Тя разполага с високотехнологични инсталации, последно поколение ефективна климатизация и вентилация, контрол на достъпа, енергийна ефективност, достатъчно подземни паркоместа.

Royal City е мултифункционален комплекс, предлагащ всички необходими удобства на своите обитатели за един комфортен живот - просторни жилища, обширна зелена градина, наземен и подземен паркинг, търговски и офис площи, заведения в близост. Комплексът от смесен тип е един от пионерите за град Пловдив - пример за това как жилищни, офис и търговски площи могат да съществуват в унисон и взаимно да се допълват.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?