Следвайте ни

Здравко Димитров награди най-добрите ученици и учители в Спортното СНИМКИ

viber icon

Кметът Здравко Димитров и заместник-кметът по спорт и младежки дейности Георги Титюков бяха гости на патронния празник на СУ "Васил Левски", на който най-добрите ученици, учители и треньори по традиция получават отличия.

„Радвам се, че отново съм сред вас. Пожелавам ви да сте здрави. Да тренираме пълноценно, за да имате успехи и да се гордеем с вас. Уважавайте учителите и треньорите си, защото те със сигурност правят най-доброто за вас“, обърна се кметът към учениците от Спортното училище като преди това поднесе цветя пред паметника на Апостола. 

Заместник-министърът на младежта и спорта доц. Стоян Андонов се включи онлайн и също поздрави учениците с патронния празник. „Това е най-доброто спортно училище в страната, дало на българския спорт големи шампиони. Поздравявам ви и пожелавам да достигнете техните успехи“, заяви заместник-министърът.

Здравко Димитров награди най-добрите двама спортисти за 2020 година на училището – плувеца Йосиф Миладинов и щангиста Николай Стоичков, както и треньора на Миладинов – Стефан Георгиев, обявен за най-добър учител и треньор на училището. Специални отличия получиха и двете най-добри учителки - Гергана Джарова и Михаела Стайкова.

Директорката Ружа Генова връчи на кмета, неговия заместник и директора „Спорт и младежки дейности“ Петър Зехтински  отличия за техния принос за развитието на Спортното училище. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Колко ви е мозъка

Колко ви е мозъка

19.02.2021 | 16:21

Шебеци занимаващи се с онаниз.ъм.... Чума е тъ.паци....вие си правите PR....

Отговори
0 0
браво

браво

19.02.2021 | 15:31

Кадрите на Спортното училище са най-умните и успели хора в Пловдив.Спортното е най-елитното училище е България.

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?