Следвайте ни

Здравко Димитров на първи звънец в три училища

Три пъти ще чуе днес първия звънец областният управител Здравко Димитров. Сутринта той ще поздрави с началото на новата учебна година  възпитаниците на Пловдивска духовна академия. На откриването ще присъства и митрополит Николай. Заедно те ще отидат и в СУ "Кочо Честеменски", а след това губернаторът ще изпрати дъщеря си Рая, която започва пети клас в Хуманитарна гимназия "Св. св. Кирил и Методий". На всички деца ще пожелае  да са здрави и с интерес да си набавят нови знания. 

Зам.-министърът на труда и социалната политика  Зорница Русинова ще открие учебната година в СУ „Димитър Матевски“  в "Тракия".  Учениците и учителите ще бъдат поздравени също така от зам.-кмета Георги Титюков и кмета на „Тракия“ Костадин Димитров.   

Кметът на "Централен" Георги Стаменов ще присъства на тържеството в ОУ "Княз Александър I". В същото училище в четвърти клас ще  учи и синът му.  

 

 

Валентина Йеремиева

Репортер /журналист/ екип "общество"

Валентина Йеремиева е завършила журналистика в Държавния университет в Санкт Петербург. Работи във вестник "Марица" почти от създаването му. Пише предимно по градските теми. Носител на награда "Пловдив".   Още

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?