Защо да изберем частното образование или как да инвестирам в детето си

В какво да инвестираме?! Какви са приоритетите на съвременния родител?!

След 30 години на промени, въвеждане на всякакви чуждестранни модели и практики, е добре да започнем да инвестираме в развитието на бъдещото поколение, и по-точно, в неговото ОБРАЗОВАНИЕ.

Кое образование да предпочетем – държавното или частното? Какъв е смисълът на частното образование?

В България все още не са оценени реалните ползи от частното образование. Настоящите поколения растат в изключително динамична, информационно натоварена среда, която предполага и един по-различен подход към подрастващите.

Точно това е и целта на частното образование…Малките класове, с които се работи, са от изключително значение за осъществяването на личния контакт между ученик и учител. Активната комуникация с родителите подпомага по-бързите положителни резултати в развитието на децата. Възможността за диференциран подход и индивидуално развиване на способностите и  личните качества на всеки ученик е особено ценна в днешно време. Свободата на изразяване и зачитането на личното им мнение подпомага самоутвърждаването в обществото. Силната връзка ученик-учител-родител е гаранция за реализацията на потенциала  на децата в по-нататъшния им път.

25 години ЧАСТНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „СТОЯН САРИЕВ“

15 години ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „БЪДЕЩЕ“

5 години ЛИЦЕНЗИРАН ЦЕНТЪР КЪМ КЕЙМБРИДЖ 

Често сме чували фразата: „Не съм толкова богат, че да купувам евтини неща“.

В сектора на частното образование тя за пореден път се доказва. Личните консултации и честите възможности за провеждане на междинна диагностика, не налагат необходимост от допълнителни частни уроци. За това говорят ясно резултатите на нашите ученици:

 Тези резултати автоматично дават възможност за успешен прием в университетите от Бръшляновата лига в САЩ, Кеймбридж и Оксфорд в Англия, други европейски университети в Германия, Австрия, Холандия, Швеция, както и престижни висши училища в  Япония и Канада.

 Заслуга за това имат и висококвалифицираните преподаватели от ЧОУ „БЪДЕЩЕ“ и ЧЕГ „СТОЯН САРИЕВ“- бакалаври, магистри, доктор на филологическите науки.

 За отличната си работа двама от учителите през учебната 2019/2020 г. са удостоени с престижната награда – „Неофит Рилски" по повод  Деня на българската просвета и култура и славянската писменост.

 ЧАСТНА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ „СТОЯН САРИЕВ“ е удостоена със:

 „Златен печат“ за европейски мениджмънт

„Златна книга“ за принос към развитието на българското образование

и е ИНОВАТИВНО училище към МОН.

Инвестирахте ли вече в образованието на детето си?

http://sarievschools.eu/

https://www.facebook.com/sarievschools/?ref=bookmarks

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?