Следвайте ни

Заедно в час набира нови кандидати от Пазарджик

Остават по-малко от два месеца до последния срок за кандидатстване за програма Заедно в час, която набира нови участници и от Пазарджик.

Желаещите да се включат трябва да попълнят онлайн формуляр на уебсайта на организацията –www.zaednovchas.bg, до 25 март, което е първият етап от процеса на подбор.

Одобрените кандидати ще започнат работа в училище през септември 2018 г., а преди това ще преминат интензивна лятна подготовка. От началото на кампанията за набиране на новия випуск учители досега интерес към програмата са проявили над 1800 души. 

Новите участниците по програма Заедно в час ще преподават минимум две години в училища партньори на организацията в някой определените 12 региона, сред които е и Пазарджик.  

Програмата работи за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование и възможност да реализира потенциала си, независимо от средата, в която живее, и социално-икономическия си произход. Организацията помага за това нови хора - успешни професионалисти и завършващи студенти, да влязат в системата на българското образование и да работят дългосрочно за положителна промяна и намаляване на образователното неравенство в страната.

За кандидатстване не е нужен предишен преподавателски опит, нито предварително придобита професионална квалификация ,,учител”. Необходима е завършена бакалавърска степен и нагласа, че всяко дете може да постигне успех и заслужава качествено образование./Пазарджишка Марица

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?