Следвайте ни

ВУСИ откри новата академична година СНИМКИ

Вузът е в Топ 6 по отлични акредитационни оценки

viber icon

С тържествена церемония Висшето училище по сигурност и икономика откри учебната 2019/2020 година. Ректорът на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов приветства академичната общност и подчерта, че вузът е сред най-престижните в страната и подготвя висококвалифицирани експерти в три професионални направления – „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“. „ВУСИ е сред малкото университети в България, които имат единствено отлични оценки и максимални срокове на валидност на акредитациите. Те ни наредиха в Топ 6 в страната и още веднъж потвърждават, че усилията на ръководството за осигуряване на качествено образование, свързано с натрупване на необходимите теоретични знания и практически умения у нашите студенти, са високоценени не само от работодателите и фирмите, но и от институциите в страната. Вузът е единственият в град Пловдив, който легитимно предлага перспективни и иновативни специалности в сферата на националната сигурност, сред които и хитовата към момента „Киберсигурност“, заяви проф. Манолов. Той допълни, че високото качество на обучението е гарантирано от изключителния академичен състав от ерудирани преподаватели, а материалната база е сред най-добрите в страната. „Имаме великолепна комуникация с редица фирми, асоциации и организации, които желаят да разширяваме съвместните инициативи, които да дадат допълнителен стимул и увереност на младите хора в бъдещата им професионална реализация“, подчерта в словото си ректорът на ВУСИ.

Приветствие към препълнената аудитория отправи и зам.-ректорът на ВУСИ доц. д-р Валентина Алексиева. „Започвате нов етап в живота си, прекрачвайки храма на академизма, науката и духовността, който ще ви отведе в един необятен свят. Гребете с пълни шепи от знанието и покорявайте нови хоризонти“, призова доц. Алексиева.

След края на тържествената церемония всички си пожелаха и през учебната 2019/2020 година Висшето училище по сигурност и икономика да затвърди лидерската си позиция на престижен образователен и научен център, предоставящ високо ниво на учебния процес в съвременна технологична база.

Илияна Караланова

Илияна Караланова

Отговорен редактор Marica.bg

Илияна Караланова е завършила „Славянска филология” в ПУ „П. Хилендарски”. Работила е в Топ ТВ, в. „Труд” и plovdivweek.com. Била е зам.-главен редактор на в. „Строителство Имоти”.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?