Влогъри нахъсват тийнейджърите как да учат

Състезание по немски и английски ги събира в подножието на връх Вихрен

Едни от най-известните сред тийнейджърите влогъри  ще дават съвети на учениците как да учат, как да развиват уменията си и да постигат целите си. Те ще се включат с мотивиращи лекции в езиково състезание "Уча.се с Интелект“. През април за втора поредна година то ще бъде организирано от образователния портал за видеоуроци Уча.се и Езикови училища „Интелект“. Надпреварата комбинира състезание по английски и немски със забавления, игри и презентации от някои от най-вдъхновяващите хора в България. Форматът позволява на учениците да покажат знанията си по чужди езици и да повишат своята мотивация. Ще се проведе от 19 до 21 април като тридневен лагер в подножието на връх Вихрен.


„През изминалите 7 г. "Уча. се с Интелект" се стреми да показва, че образованието може да бъде едновременно вълнуващо, ефективно и гъвкаво. Забавно и вдъхновяващо, състезанието "Уча. се с Интелект" дава поле за изява на учениците, които проявяват интерес към чуждите езици, насърчава ги да се развиват постоянно и им помага да намерят нови приятели“, казва основателят на сайта за видеоуроци Дарин Маджаров.


Надпреварата ще е в 3 кръга за ученици във възрастови групи 7.​-8, 9.​-10. и 11.​-12. клас. В първи кръг участниците пишат есе на избрания език ​- английски или немски, а във втори правят тест. Постигналите най-високи резултати във всяка категория продължават в трети тур - устен изпит с преподаватели от Езикови училища „Интелект“. Всички получават сертификат за участие и имат шанс да спечелят награди, включително дрон.


Форматът включва и развлекателно-мотивационна програма със спорт, игри, кръжоци, импро театър и презентации от вдъхновяващи ментори в България -Лазар Радков (Live To Lift), Юли Tонкин („НЕсеминарът“), Анастасия Димитрова (Zenom Pro) и влогърите Павел Колев, Христо Стефанов-Ицака и Цветина Цолова.

Участниците плащат само престоя в хотел в Банско, като пълен пакет с ползване на СПА и басейн за две вечери е 140 лв. Всички обучения и развлечения са безплатни.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?