Следвайте ни

Възмутени родители: Баровете ще провалят връщането в клас

viber icon

Отварят баровете, а никой не мисли за децата. Как ще тръгнат на училище наесен, как ще се социализират, след като посещенията на нощните заведения ще доведе до бум на заразените с коронавирус?

Това питат възмутени родители във фейсбук, след като дискотеките, нощните клубове и пиано баровете заработиха отново само след два дни забрана.

Ето целия пост на пловдивчанката Радостина Стоилова:

"Може ли някой да сравни броя на първолаците, които няма да чуят първи училищен звънец тази година, броя на гимназистите, които ще се запознаят с новите си съученици , с които "5 години всичко ще делят" по скайп, броя на абитуриентите, които ще си кажат довиждане по Гугъл мийт, броят на децата, за които следващата учебна година ще е равносилна на нулева, броя на новите кандидат гимназисти и кандидат студенти, за които годината е решаваща и всички други знайни и незнайни деца, които няма да се върнат в класната стая на есен, с броя на хората, които ще могат да идат на бар или ще могат да се оженят или не чакайте, да се сравняват с броя бг левове, които ще влязат в джоба на мафията или броя на правителствата, които яростно са се вкопчили във властта... същото е като да сравняваш круши с ябълки, както ни учиха и нас едно време в училище съвсем присъствено. За съжаление обаче тук не става дума за някакви си ябълки, а за нашите деца.

Не става дума за партии, полиции, за оставки, сараи, президенти и каскети. За децата ни! Нашите! Образованието е процес на социализация, не на предаване на информация. Целта му е да създава съзнателни хора, не роботи! Децата задължително трябва да са в училище, дали хората задължително трябва да са в баровете ето тук вече не знам!"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ринг

ринг

15.07.2020 | 16:42

Аман от "родители", които се чудят как да се отърват от децата си! Училището не е най-доброто място нито за учене, нито за социализация. Точно то превръща децата в роботи изоставени от родителите си.

Отговори
0 0
ХХХ

ХХХ

14.07.2020 | 17:20

Напълно подкрепям написаното като родител и реално участвал в дистанционното........като педагог.

Отговори
3 0
на протест

на протест

13.07.2020 | 20:47

на протест ако не тръгнат,,,,,,малоу,,,,т министър

Отговори
2 0
счетоводител - министър на здравеопазването

счетоводител - министър на здравеопазването

13.07.2020 | 20:22

Долу безумните решения на политиците! До кога ще ни правят на маймуни? Бизнесът на нощните клубове ли е най-важен? Оставка!

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?