Следвайте ни

В ОУ „Елин Пелин" празнуват Световния ден на биоразнообразието СНИМКИ

viber icon

Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ – Пловдив) получи поздравителен адрес от ОУ „Елин Пелин“, гр. Пловдив по повод Европейския ден на мрежата „Натура 2000“ – 21 май и Световния ден на биоразнообразието – 22 май. Екипът на учебното заведение изразява своята благодарност за активната подкрепа и дълготрайно партньорство.

Сътрудничеството на РИОСВ-Пловдив и училището е от години. Екоинституцията подкрепя образователния процес чрез информационни кампании, организиране на открити уроци, природозащитни инициативи и чествания на екологични празници. Школото тази година празнува 90 години от създаването си, а от 2001 година е част от програма „Екоучилища“ и носител на приза "Зелен флаг" за работа в областта на екологичното образование. Учители и ученици са създали вдъхновяващо видео с настоящи и бъдещи възпитаници на учебното заведение, които споделят случки и впечатления от образователния процес, постиженията и мечтите за професионална реализация (https://www.youtube.com/watch?v=Fa_kLov4ogw)

РИОСВ-Пловдив вярва, че екологичното образование, което учебното заведение дава на младите хора е пътят, който ще гарантира тяхното отговорно отношение към природата и в тяхно лице тя ще бъде в добри ръце.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?