Следвайте ни

УМБАЛ "Свети Георги" отпуска стипендии за студенти

viber icon

През настоящата учебна  година 2019 -2020  УМБАЛ Свети Георги - Пловдив отпуска 10 стипендии за студенти след завършен II курс и 10 стипендии за студенти III курс на обучение по специалност "Медицинска сестра", ОКС "Бакалавър". Това съобщиха от здравото заведение.

Определената стипендия е парична сума в размер от 150 до 200 лв. месечно за срок от една или две години, в зависимост от условията, на които отговаря студента.

Необходими документи за кандидатстване:

Заявление - по образец: Автобиография;  Препоръка от преподавател от висшето училище, в което се обучава кандидата; Документ от висшето училище, доказващ успех не по-нисък от "Много добър" (над 4,50);  Декларация за договорни задължения - по образец;  Мотивационно писмо.

Заявлението за кандидатстване за стипендиантската програма на УМБАЛ Свети Георги - Пловдив и всички приложими документи трябва да се подадат в деловодството на лечебното заведение от 15.07.2019 г. до 05.10.2019 г. Класираните кандидати ще бъдат обявени до 15.10.2019 г. и ще бъдат поканени за подписване на договор.

За допълнителна информация и формуляри може да посетите http://www.unihosp.com/?menu=tournament или да се свържете с Ивелина Божинова – Главна медицинска сестра на телефон 032/60-29-76.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?