Следвайте ни

УХТ с шатра на кандидат-студента в центъра на Пловдив

viber icon

Университетът по хранителни технологии /УХТ/ кани всички, които искат да продължат образованието си в сферата на хранителната и туристическата индустрия на Главната улица пред община Пловдив.

На 27 юни от 11 до 17 ч. в центъра на града ще бъде разпъната първата шатра на кандидат-студента във връзка с приемна кампания 2020. 

На разположение на посетителите ще бъдат експерти от Учебен отдел, преподаватели и студенти, които  ще ги запознаят с условията и реда за кандидатстване и ще отговарят на всички въпроси, свързани с подаване на документи и записване в УХТ. 

Лично от ректора проф. Пламен Моллов и от неговите заместници ще разберат какви са предимствата на обучението в Алма матер на храните и напитките. 

Домакините са подготвили за посетителите вкусни изненади, сътворени благодарение на знанията и уменията, които придобиват възпитаниците на престижното висше училище, единствено на Балканския полуостров. 

Редовните изпити за прием в УХТ са на 9 юли. И те ще се проведат online, за да има равнопоставеност между кандидатите. Официално документи за кандидатстване ще се подават от 23 юни до 7 юли 2020 г. според Справочника на кандидат-студента за 2020 година. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?