3906

Третокласничка представи най-новата си приказка „Приключенията на едно писмо“ 

Забавни приключения, съчетани с нестихващ ентусиазъм, представя най-новата приказка „Приключенията на едно писмо“ на третокласничката Анна Джамулова от ОУ „Кочо Честеменски“. Главният герой е малкият Данчо, който изпраща писмо до братовчедите си, за да им се похвали, че вече знае буквите и може да пише. Приказката разкрива необятните хоризонти на детското въображение чрез опитите на малкия герой да изпрати писмото: през тунела на къртицата, по дима, който се издига от скарата, по поточето до къщата или с крила от хартия по въздуха. Увлекателните премеждия на момчето напомнят как времето, прекарано в игри навън, може да бъде по-вълнуващо, от безкайните часове пред екрана на телефона.

Това е четвъртата приказка на Анна Джамулова. Приказките й Театърът“, „Морковчо“ и „Пандишпания и Зелемония“ бяха представени пред учениците на ОУ „Кочо Честеменски“  по повод Международния ден на книгата през 2022г.

Директорът Златка Алдженаби и класната на Ани - Грозденка Манева, подкрепят и поощряват учениците на ОУ „Кочо Честеменски“ да изявяват своя талант и въображение, като им предоставят възможности за изява чрез различни творчески проекти, състезания и работилници. Те се стремят да създадат обстановка, в която всяко дете се чувства вдъхновено и подкрепено в своите усилия да изрази себе си и да развие своите умения и таланти.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?