Следвайте ни

След гонката с дилъри: Родители на извънредна среща в Душото

viber icon

Родители на деца от училище „Душо Хаджидеков“ в Пловдив се събират на извънредна среща в 18 часа. Това се случва  след гонка с дилъри, която се разигра в петък вечерта. Тогава дилърът на наркотици подгони деца в двора на учебното заведение. Пласьорът търсил от тях стоката, която по-рано през деня оставил на оградата. Малчуганите сигнализирали на родителите си, а те от своя страна уведомили полицията.

„Тъкмо се бях прибрал от работа, когато разплакана ми позвъни 12-годишната ми дъщеря. Тя ми съобщи, че дилър на марихуана разпитва за нея и други деца, защото си търсел пакета с дрога“, обясни Иван Петлешков. Той веднага отишъл в училището и заварил на място няколко младежи, двама от които били с черни шапки. Когато ги попитал те ли преследват дъщеря му, едното момче му казало да не се занимава с тях, за да няма проблеми.

На срещата в „Душо Хаджидеков“ ще присъстват родителите, директорът, педагогическият персонал и институции. Целта на срещата е да се намери решение как да се гарантира сигурността на техните деца.

 
 
 

Мирослава Атмаджова

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?