Следвайте ни

Скандалът с директора докара ДАНС в ОУ „Д-р Петър Берон”

viber icon

ДАНС влезе в пловдивското основно училище "Петър Берон". Служителите на агенцията по сигурността са влезли при директора на училището Стефан Кючуков, съобщава Дарик.

Вчера той беше обвинен, че трима служители са били принуждавани да попълнят молба за прекратяване на трудовия си договор по взаимно съгласие. От синдиката твърдят, че директорът на учебното заведение Стефан Кючуков е упражнявал натиск върху персонала и е предприел редица незаконни и неморални действия, с което е създал напрежение в колектива.

От синдиката обявиха също, че в момента в школото няма обособена учителска стая. Според тях няма и назначен служител, който да борави със Системата за финансово управление и контрол. Архивът в школото се пазел в мазето в изключително лоши условия, а помещението на бившия учителски кабинет било отдадено под наем на зъболекар. 

В същото време родители и учители застанаха в защита на директора Стефан Кючуков.

Коментари (2)

Пинтю Фелибелийски

26.02.2020 | 16:07

Ехее 200 килограмовия сом пак на линия. Ма много си се докарала ма,! Как па имаш самочувствие ма да са показваш по вестници насам-натам. Малиии, без жена ще ходя ама такова чудо няма да сайдисам! Лоена топка. Ще ти текне кръв от носа ма, не се пъни толкоз.

Отговори
0 0

другия път и танковете чакаме

26.02.2020 | 12:18

Евтин цирк за гламави, с ракети комари трепят, а бандитите опоскаха милиардите, хилейки се

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?