Следвайте ни

Щабът на Каназирева действа на пълни обороти

Предизборната платформа на Съюза набъбна до 140 страници

В най-отпускарския месец - август, един от двата действащи партийни щабове в града под тепетата е този на „Съюз за Пловдив“. На ул. „Софроний Врачански“ 3 вратите са отворени още от ранни зори, а екипът на Дани Каназирева е готов да откликне на всеки гражданин или симпатизант, ​появил се на вратата.

Репортер на „Марица“ откри в централата на партията Николай Киров, Ваня Събчева, Маргарита Бойчева, Джулия Димитрова и Гергана Стоянова. Активистите задължително работят всеки петък, събота и неделя, а понякога и в останалите дни от седмицата. Заели са се отдалеч с подготовката за изборите наесен, обсъждат детайлно кампанията, пишат рекламни текстове, разпространяват вестници и книжки с историческа тематика. 

Освен всичко това в плана им за действие влизат и постоянните срещи с хора, живеещи във всички райони на Пловдив, и разглеждане на различните проблеми, които засягат пряко гражданите. Работят здраво и в социалните мрежи, където "Съюз за Пловдив" е най-активният политически проект в града.  

Предизборната платформа на „Съюз за Пловдив“ вече надхвърля 140 страници и постоянно се обогатява с нови мерки за действие. "Пушек се вдига от работа в нашия щаб. Не сме спирали цяло лято. Скоро ще представим програмата пред обществото. Притеснява ни това, че другите кандидати ще я препишат дословно", казва Дани Каназирева. Хората в щаба следят внимателно информацията от ЦИК, която да ги насочи с крайните срокове за предстоящите избори на 27 октомври. 

От „Съюз за Пловдив“ очакват силна избирателна активност и добри резултати от вота. Екипът на Каназирева ​заяви пред "Марица", че подкрепата на пловдивската партия идва от интелигентни хора, завършили средно и висше образование. Такива, които имат желание да видят развитието на града под тепетата. На миналите местни избори през 2015 година "Съюз за Пловдив" се утвърди като трета политическа сила, като събра на първи тур над 17 000 гласа.   

Габриела Лазарова

Редактор

Габриела Лазарова е завършила ЕГ „Иван Вазов“ с италиански език. В Италия завършва университет „Тор Вергата“ със специалност „Естетическо-научна журналистика“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?