3906

С викове "Оставка!" и бг химна: Родители поискаха школската шефка в "Прослав" да си тръгне ВИДЕО

Родители на ученици от ОУ "Тодор Каблешков" в Пловдив излязоха на протест пред сградата на учебното заведение. Те настояват за оставката на директорката Емилия Алексиева и ръководните кадри около нея. 

 

Около 50 родители опънаха огромен транспаранти надпис "Оставка". Протестът мина под акомпанимента на химна на България и патриотични песни, пускани от голяма тонколона. 

Родителите коментираха, че проблемите датират от година, както и че директорката отказва комуникация. 

"Няма да правим повече опити за диалог. Единственото решение е нейната оставка", посочиха те. 

И подчертаха, че няма да спрат с протестните си действия, докато директорката не напусне поста си. 

По думите им, Алексиева трябва да си тръгне, заради липса на качествени ръководни умения, заради текучество на учители, липсата на комуникация между ръководство и учители, също заради психически тормоз над учителите. 

"Няма симптоми за проблеми", отговаряла директорката Емилия Алексиева. 

Очаквайте подробности! 

 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 6 оценки
3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Ирина

Ирина

06.03.2024 | 22:27

Жестоката истина е , че ние родителите не бива да се бъркаме в училище! Да не се поддаваме на интригите и провокации! Никой от нас не е там и незнае истината! Много е грозно ,това което правите. И патриотични песни... дано патриотите загинали за свободата не се преобръщат на оня свят, като гледат това! Учителят и директорът е бил на пиедестал! Засрамете се, какви деца възпитавате ?

Отговори
3 0
Мария

Мария

06.03.2024 | 15:24

Изключително грозна и недостойна постъпка от страна на родители - много компетентни и знаещи подробности. Появяват се в кадър, личности с "изключителни изяви", една възрастна жена - бивша учителка /пенсионерка/ се изказва , как й е прекратен трудовият договор... тази госпожа, до кога иска да е учител? С пампер и бастун ... така ли ? Да не коментираме, че шамаросваше децата! Колко са привързани , към нея? Всичко е постановка! Един път само училище да осъди родител и този "цирк" ще спре! Крайно време е , не се търпи! Като не им изнася на началните учителки и си подбират стадото, започват извиване на ръце. Всички знаем истината. От къде директорката да вземе пари да санира сградата, да закупи пейки ири др. неща, след като всички ученици бягат отучилището, защото учителите не стават за нищо. Сега пък 20 родителя отедин клас излизат на протест, голям майтап- коя учителка подбра родителите? Хайде сега да си признае! Или онази другарка от видиот "бившата колежка" иска мястото? Гнусно е ! Вместо да мятате , червени плакати , да бяхте попитали с какво да помогнете училището да не изглежда така! Безобразие от родители! Трябва да има осъдени за това!

Отговори
2 2
Ало маричката, спи те ли? Я вижте кой е там!

Ало маричката, спи те ли? Я вижте кой е там!

05.03.2024 | 19:48

Затова ли е червен транспарантът? Май се очертава, че е митинг на бсп?

Отговори
11 4
https://www.marica.bg/plovdiv/krimi/iztekla-davnost-spasi-chervenata-s

https://www.marica.bg/plovdiv/krimi/iztekla-davnost-spasi-chervenata-s

05.03.2024 | 19:42

Изтекла давност спаси червената шефка Десислава Йорданова от съд за фалшива диплома Я кого съзираме на протеста.

Отговори
10 0
only

only

05.03.2024 | 18:57

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Отговори
0 8

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?