49

С гайда, тъпан и акордеон канят на бала в гимназията по електроника

Под звуците на български народни инструменти, облечени в тематични тениски с пъстри шевици, учениците от 12 “Д“ клас в ПГЕЕ – гр. Пловдив поканиха своите класни ръководители на абитуриентския си бал.

Затрогващият жест на бъдещите абитуриенти бе отправен към класния им ръководител в 8., 9. и 10. клас – инж.-физ. Спаска Николова, и към настоящия им класен ръководител –  инж. Ангел Кансъзов, в знак на признателност и благодарност за тяхната отдаденост и съпричастност за времето, прекарано заедно, и грижите, положени за класа.

Инициативата на учениците включваше огромен винилов плакат с надпис, ефектен фон с цветовете на трибагреника и музикален акомпанимент от гайда, тъпан и акордеон. Самите те бяха облечени в еднакви тениски с народна шевица и надпис с класа и името на гимназията. Поканата беше приета с радост и завърши с празнично хоро, което се изви в двора на училището.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Грешки на растежа

Грешки на растежа

05.04.2023 | 02:38

Класните винаги присъстват на абитуриентската вечер! Класът плаща куверта и всичко е ОК. Това наистина е вечер, която се помни цял живот. Преди правехме просто серенади, след 24 май се събирахме и празнувахме почти всяка вечер. И /така бе преди промените/ балът завършваше с посрещане на изгрева на Альоша. Та - госпожата ще дойде! За учителите рова също е празник - да видиш как за 3 - 4 години тези хлапета са станали красиви младежи, готови да тръгнат по своя път в живота!

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?