4232

С акростих изпратиха в пенсия обичана зам.-директорка от гимназията по битова техника

С огромни букети, картини, изненада с акростих и с безкрайно много любов учителите и служителите от ПГ по битова техника в Пловдив изпратиха в пенсия обичаната и уважавана зам.-директорка по учебната дейност Цветелина Велкушанова. Доайенът в професионалната гимназия се раздели с любимата професия след повече от 40 години отдаденост в полза на учениците, родителите им и своите колеги. Това съобщи директорът на гимназията Гергана Георгиева.

Заради високия си професионализъм и всеотдайност в педагогическата дейност Цветелина Велкушанова наскоро бе удостоена с годишната награда на Регионалното управление на образованието в Пловдив, за която бе предложена от целия колектив на училището, уточни Георгиева. „През 2020 г. госпожа Цветелина Велкушанова беше наградена от кмета на район „Централен“ с грамота „Най-добър учител за 2020 г.“, което е признание за ефективната ѝ работа с всички заинтересовани страни и постигнати високи професионални резултати в образователната сфера“, припомни директорът на ПГБТ. По думите на Георгиева с това не се изчерпват наградите за постиженията на колежката ѝ в образователната сфера. 

Цветелина Ваклушанова започва работа в училището през 2000 г. като преподавател по география и икономика. „В качеството си на преподавател и класен родител тя работеше добросъвестно и последователно, печелейки уважението на ученици, родители и колеги. Имаше заслуги за подготовката и успешното представяне на множество наши ученици на ДЗИ по география и икономика“, казва още директорът на ПГБТ.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?