49
Следвайте ни

Рокада в РУО: Висок пост от служебния кабинет за шефката на образованието

От 23 октомври на нейната позиция в Пловдив ще е експертът по обществени науки Антоанета Кръстанова

viber icon

Началникът на Регионалното управление на образованието в Пловдив Антоанета Пакова получава високо назначение от новия служебен кабинет, като е спрягана дори за зам.-министър на икономиката, научи „Марица“.

От 23 октомври  нейната позиция под тепетата поема старши експертът по обществени науки, гражданско образование и религия Антоанета Кръстанова.

Антоанета Пакова е начело на РУО в Пловдив от юли след дисциплинарното уволнение на предшественичката й Иванка Киркова по време на първото служебно правителство. Първоначално бе временно изпълняващ, а на 5 август спечели и конкурса за длъжността. 

Преди това Пакова е била дългогодишен началник  на отдел “Административно-правно, финансово, стопанско и информационно обслужване” в РУО-Пловдив, както и главен секретар в Център за развитие на човешките ресурси. 

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Биткойнър

Биткойнър

21.09.2021 | 21:59

Как лесно и бързо да печелим криптовалута биткойн, само тук и сега : http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
0 0
й5й5й

й5й5й

21.09.2021 | 17:03

партийни принадлежности...и връзки ...

Отговори
16 0
Начо

Начо

21.09.2021 | 17:03

Голяма некадърност тресе ръководителите на образованито в Пловдив!Същото е и в комисията по образование в Общ. съвет!Едни училища са претъпкани с по и над 30 деца в клас, а други с по 10 -12 и това се финансира и подкрепя от общината!Пълен хаос!Родителите и те луднаха по разни "елитни" училища , а страдат децата от тази глупост, пък РИОКОЗ си траят, че има пандемия и повече от 17 - 18 ученика в клас е недопустимо!

Отговори
18 2
Йоан

Йоан

21.09.2021 | 14:49

Къде е образованието, къде икономиката ? За тези няколко месеца на поста на Киркова не е показала абсолютно нищо…жалко , Ако всичко това идва от служебното правителство …

Отговори
22 3
Аз и ние

Аз и ние

23.09.2021 | 14:53

От къде мислите, че идва. Тя събори Киркова и сега комунистите я възнаграждават.

Отговори
6 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?