46

Престижно отличие за Димитър Димитров за работата му в ЧЕГ „Стоян Сариев“

Министерство на образованието и науката номинира Димитър Димитров Ангелов - млад и перспективен учител с най-високото отличие в българската образователна система- почетния знак „Неофит Рилски“.

Димитър Димитров Ангелов  е учител по английски език в Частна езикова гимназия „Стоян Сариев“ повече от 6 години.

Номинираният учител е магистър-методист със специалност „ Английски език и методика“ на ПУ „Паисий Хилендарски“.

През 2022г.  Димитър Димитров придобива Сертификат С2 Proficiency – преподавателски лиценз от Кеймбридж университет.

В рамките на 5 години подготвя ученици от ЧЕГ „Стоян Сариев“ за явяване на Кеймбридж изпити на различни нива : от А1 до С2. Негови възпитаници са сертифицирани дори над нивото, за което се явяват. Резултатите, които постигат учениците са на много високо ниво, като някои от тях са удостоени от комисията на Кеймбридж университет с грамота за отлични постижения.

Димитър Димитров Ангелов е отличен преподавател и мотивира учениците към проява на творческо мислене и желание за лидерство и постигане на високи резултати.

Крайно толерантен, умее да работи в екип, има организаторски качества и успява да увлече колеги и ученици в учебно-творческата дейност на училището.

В свободното си време Димитър Димитров Ангелов режисира и участва в театрални постановки, както на голяма сцена към любителски драматичен състав, така и в училищния клуб „ Театрални ракурси“, който той сам създаде.        

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?