46

Подгответе се за приключение с ваканцията, която разкрива света на бъдещето

Детските лагери на Logiscool Пловдив предлагат именно това – прозорец към хоризонтите на нова вселена, в която децата са главни герои

Краят на учебната година се очаква с изключително вълнение от учениците, но и техните родители – идва времето на така очакваната дълга ваканция. След месеци на усърдна работа, оценки, а за някои и матури, настъпват дните на почивката, игрите и веселието. 

Но защо не и истинско приключение в друг свят?

Лагерите на Logiscool Пловдив са една от прекрасните възможности лятото да се окаже още по-пълноценно, както за децата, така и за родителите, които могат да им предоставят възможност да развият своята креативност и фантазия. 

Целта на Logiscool Пловдив е точно тази - щастливо време, прекарано в добра компания, най-добрият подход за подпомагане на психическото и физическото развитие на едно дете. 

Лагерите възпитават уважение, а децата преодоляват притесненията при общуване. Тук е важна и ролята на родителите,  да помогнат на своите наследници да не превърнат летните месеци в безсмислено бездействие, включително и физическо. Да дадат най-добрия старт на бъдещето на детето си.

Лагерите означават още повече емоции, нови приятели, спортуване и не на последно място - придобиване на нови умения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Иван

Иван

05.07.2022 | 08:49

как може 3 месеца ваканция, това е неразумно.Така или иначе през годината също не ходят на училище, какво се случва с това образование, номера ли ще отбиваме ?

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?