Следвайте ни

Почетният консул на Германия връчва сертификати за завършен курс DSD II Gold 2021 в Пловдив

viber icon

В понеделник, 28.06.2021 г., в 18.00 часа Почетният консул на Федерална република Германия д-р Мариана Чолакова ще връчи в „Германо-Българския център за срещи“ в Пловдив, ул. Екзарх Йосиф 7а, на 47 български учители по немски език сертификатите за успешното завършване на квалификационния курс „DSD Gold”.

Онлайн-курсът „DSD Gold” на „Blended-Learning“ за работа по програмата за издаване на Немска езикова диплома II, накратко "Златен курс" се провежда за първи път тази година и започна през февруари. Четиридесет и седем учители по немски език от цяла България, под ръководството на методическия съветник и координатор за немски език в България на ZfA (Централното бюро за училищно образование в чужбина) Бернд Бухолц и неговия екип завършват курса като задълбочават знания и умения в продължение на два дни в различни семинари по разнообразни теми от практиката и теорията на езиковото обучение в Пловдив.

Обучението на преподавателите по немски език е от особената важност за образователния и културен обмен между България и Германия. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?