Следвайте ни

Пловдив със 7 номинации за Студент на годината

viber icon

Седем възпитаници на пловдивски вузове са номинирани за наградите Студент на годината. Трима са претендентите от Аграрния университет – в категориите аграрни науки и ветеринарна медицина. Младеж от УХТ се бори с конкурентите в раздел  технически науки, а трима от Пловдивския университет – в хуманитарни науки.

До момента са обработени над 90 предложения от цялата страна, каза Яна Вангелова, която оглавява Националното представителство на студентските съвети. Крайният срок изтече на 29 ноември. Възможно е обаче да има и допълнителни предложения, които са изпратени в срок, но са стигнали със закъснение.

Куриерски фирми предупредили, че има забавени доставки за НПСС заради лъвината от пратки в Черния петък. Така Пловдив може да се окаже с още претенденти в 15-те раздела. Освен победители в тях, ще бъде излъчен и носител на голямата награда Студент на годината. Церемонията е на 16 декември.

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?