Следвайте ни

Осем приза Учител на годината за наши педагози

viber icon

Три приза Учител на годината от традиционните награди на Синдиката на българските учители тази година са за екипа на ОУ „Гео Милев“ в Пловдив.

Признание получава младият учител Боян Бодуров за нестандартните си методи да увлича децата, за които българският не е майчин език, като им поставя образователни задачи и заедно снимат кратки видеа.

Анелия Кирова, която ръководи школото, е сред удостоените с приза Директор на годината, както и заместничката й Стоянка Йорданова.

Заради пандемията за първи път СБУ връчи наградите с онлайн-церемония днес. В Пловдив и областта идват общо 8 отличия.

Освен педагозите от екипа на ОУ „Гео Милев“, Учител на годината са още старши учителят от ОУ „Кочо Честеменски“ Мариана Иванова и колежката й от ОУ „Алеко Константинов“ Мариана Найденова. Призът е присъден и на главния учител от Математическата гимназия д-р Цветана Димитрова.

Сред наградените тази година е и директорката на ДГ „Детски рай“ в Куртово Конаре, община „Стамболийски“. Учител на годината е и Магдалена Лилова от  пловдивската ДГ "Валентина".

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?