Следвайте ни

Опитни администратори и един бизнесмен дават рамо на социалния Славчо

viber icon

Членът на пловдивската адвокатска колегия и старши лейтенант от резерва Славчо Атанасов се яви за първи път на избори през 2003 година. Тогава стана кмет на район „Тракия”.

Управлението му по времето на д-р Иван Чомаков бе толкова успешно, че в района още си спомнят за онези години.

На изборите през 2007 година Славчо Атанасов стана кмет на ВМРО-БНД Пловдив с 53% от гласовете. Тогава бе подкрепен от ГЕРБ и други десни формации.

Изкара бурен мандат, в който първо бе с ГЕРБ, но после влезе в съглашение с БСП и на следващите избори се яви на балотаж с кмета Иван Тотев. Загуби с малко, по късна доба, с около 2000 гласа.

Почти със статистическа грешка, обичат да подчертават съпартийците му. По същия начин загуби още едни избори.

Сега Славчо Атанасов е кандидат за кмет, издигнат от НФСБ и ВМРО. „Зад мен има не просто кандидат-кметове, а екип! Той е млад, но има опит - професионален и административен.

Неслучайно когато представяше кандидатите си за районни кметове Славчо представи първо Десислава Желязкова.

„По време на кметуването на Иван Тотев не открадна и стотинка и това ти беше голямата грешка. Нали, Деси?” попита риторично народният представител.

Интересен кандидат-кмет от листата на ПФ е Станислав Стратев, който ще се бори за район „Северен". Той ще е най-младият кандидат. Завършил е с отличие университет в САЩ и владее 5 езика.

От ПФ смятат за сигурна победата на досегашния кмет на „Южен" Борислав Инчев. Той е випускник на Аграрния университет и е магистър по „Държавни и общински финанси”.  „Южен" е важен квартал и хората в него повече не могат да бъдат пренебрегвани", казва той.

Двама заместници на Инчев ще участват в изборите за районни кметове.

Неговият помощник Апостол Шопов ще се бори за кметското място на „Тракия". Учил е в Германия. Обеща, че районът ще се управлява на принципа „повече арбайт и по-малко говорене".

Кандидатът за Източен „Източен" Павел Милушев определи района си като „най-голямата етническа махала в Европа". Досега той бе зам.-кмет на „Южен”. Има две магистратури - по „Мениджмънт на човешките ресурси” и „Административно информационен мениджмънт”.

Единственият бизнесмен сред кандидатите за районни кметове на ПФ е Иван Димов. Той ще се бори за стола на „Централен”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?