Следвайте ни

Опитни администратори и един бизнесмен дават рамо на социалния Славчо

Членът на пловдивската адвокатска колегия и старши лейтенант от резерва Славчо Атанасов се яви за първи път на избори през 2003 година. Тогава стана кмет на район „Тракия”.

Управлението му по времето на д-р Иван Чомаков бе толкова успешно, че в района още си спомнят за онези години.

На изборите през 2007 година Славчо Атанасов стана кмет на ВМРО-БНД Пловдив с 53% от гласовете. Тогава бе подкрепен от ГЕРБ и други десни формации.

Изкара бурен мандат, в който първо бе с ГЕРБ, но после влезе в съглашение с БСП и на следващите избори се яви на балотаж с кмета Иван Тотев. Загуби с малко, по късна доба, с около 2000 гласа.

Почти със статистическа грешка, обичат да подчертават съпартийците му. По същия начин загуби още едни избори.

Сега Славчо Атанасов е кандидат за кмет, издигнат от НФСБ и ВМРО. „Зад мен има не просто кандидат-кметове, а екип! Той е млад, но има опит - професионален и административен.

Неслучайно когато представяше кандидатите си за районни кметове Славчо представи първо Десислава Желязкова.

„По време на кметуването на Иван Тотев не открадна и стотинка и това ти беше голямата грешка. Нали, Деси?” попита риторично народният представител.

Интересен кандидат-кмет от листата на ПФ е Станислав Стратев, който ще се бори за район „Северен". Той ще е най-младият кандидат. Завършил е с отличие университет в САЩ и владее 5 езика.

От ПФ смятат за сигурна победата на досегашния кмет на „Южен" Борислав Инчев. Той е випускник на Аграрния университет и е магистър по „Държавни и общински финанси”.  „Южен" е важен квартал и хората в него повече не могат да бъдат пренебрегвани", казва той.

Двама заместници на Инчев ще участват в изборите за районни кметове.

Неговият помощник Апостол Шопов ще се бори за кметското място на „Тракия". Учил е в Германия. Обеща, че районът ще се управлява на принципа „повече арбайт и по-малко говорене".

Кандидатът за Източен „Източен" Павел Милушев определи района си като „най-голямата етническа махала в Европа". Досега той бе зам.-кмет на „Южен”. Има две магистратури - по „Мениджмънт на човешките ресурси” и „Административно информационен мениджмънт”.

Единственият бизнесмен сред кандидатите за районни кметове на ПФ е Иван Димов. Той ще се бори за стола на „Централен”.

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?