Следвайте ни

Онлайн кариерно ориентиране до края на юни

viber icon

Седмокласници, които още не са направили избора си на гимназия и специалност, могат да видят онлайн презентации и видеоматериали в изложение по кариерно ориентиране. За пета поредна година екипът по кариерно ориентиране към Центъра за подкрепа на личностното развитие - ОДК-Пловдив, организира форум на професионалното образование „Дни на професиите”. За първи път обаче то е в дигитална среда поради ограниченията за събиране на много хора на едно място. 

Училищата са предоставили материали, които представят специалностите и професиите от  план-приема за 2020-2021 учебна година. „Посетителите“ на нестандартното изложение ще се информират онлайн и без нужда от физическо посещение.

Съдържанието вече е достъпно на специалната страница във Facebook: Виртуално изложение на професионалното образование „Дни на професиите”. Ще бъде активно до края на юни, тъй като тази година изпитите за седмокласниците се отложиха за 15 и 17 юни, а след това тепърва предстои обявяване на резултатите и кампания по подаване не документи за гимназиите. 

Елица Кандева

Елица Кандева

Журналист - екип "Общество"

Елица Кандева е завършила журналистика в СУ „Св. Климент Охридски”. Има 16 г. стаж във в. „24 часа”. Работи като репортер-редактор в екип „Общество”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?