Следвайте ни

Нови видеоуроци преди изпитите в 7. клас

viber icon

Нови видеоуроци по български език и литература и по математика се излъчват в поредицата „На фокус VII клас“ на БНТ в помощ на учениците, които ще се явят на национално външно оценяване. Уроците могат да се гледат по БНТ-2 и БНТ-4 до 15 юни 2021 г. Всички излъчени уроци са достъпни на сайта на телевизията и на YouTube канала на МОН .

През учебните 2019 - 2020 и 2020 – 2021 година Министерството на образованието и науката и БНТ реализираха съвместните образователни програми „С БНТ на училище“, „На фокус VII клас“ и „Матурата на фокус“. Бяха изготвени и заснети видеоуроци, излъчени по БНТ 2 и по БНТ 4. По време на извънредното положение всеки делничен ден, в различни часови пояси, бяха излъчвани видеоуроци, образователни клипове и филми за различните класове и възрасти.

От март до юни 2020 г. бяха излъчени 517 видеоурока за учениците от I до VII и за учениците от XII клас.

От февруари до юни 2021 г. бяха създадени още 120 видеоурока  в поредицата „На фокус VII клас“ , от които  60 урока по български език и литература  и 60 - по математика. 

За зрелостниците бяха подготвени 60 видеоурока в поредицата „Матурата на фокус“. Уроците от поредицата „Матурата на фокус“ се излъчваха по БНТ от януари до 13 май 2021 г.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?