Следвайте ни

Нова Logiscool школа отвори врати в Пловдив

viber icon

Днес в Пловдив отваря врати международна школа по програмиране - Logiscool Maritsa.  

Ако искате Вашето дете да получи дигитално образование, да превръща собствените си истории и преживявания в код и да се изразява по един нов начин - Logiscool Maritsa е правилното място.

Logiscool преподава програмиране на деца от 1-12 клас по един забавен и креативен начин.

Днес Logiscool школите присъстват в 19 страни по света, с повече от 100 локации и над 60 000 ученици преминали през програмите ни по програмиране.

Основана през 2014 г. в Унгария, Logiscool е първата компания, която започва да предоставя дигитална грамотност за ученици чрез използване на нови, креативни методи. Oт септември 2019г. Logiscool вече присъства и на българския пазар, а от тази година отваря врати и в Пловдив.

Програмирането е знанието на бъдещето

Ние вярваме, че програмирането е едно от най-важните знания, които може да придобием днес, дори ако не всички ще бъдем програмисти.  Чрез него ще помогнем на децата да научат нови езици и технологии за програмиране, които им позволяват да играят игри, свързани с тяхната възрастова група. 
В Logiscool учениците могат не само да се научат да програмират, но и да се докоснат и до много други области на познанието (роботика, мултимедийни курсове, бизнес умения, дизайн на игри и др.).

Опитът ни показва, че децата намират лагерите и курсовете по програмиране на Logiscool за готини и уникални. 

Какво ни отличава
Logiscool разполага със световно призната самостоятелна образователна платформа, разработена, по начин, който да услеснява и забавлява децата докато се учат да програмират. Учениците първо правят програми с помощта на градивни блокове и след това, благодарение на нашето уникално решение, безпроблемно преминават към текстови програмен език - всичко това със собствено темпо, тъй като могат свободно да превключват между двата режима.

Всичко това се случва с помощта на нашите отдадени инструктори, които знаят точно как да преподават и мотивират учениците да дадат най-доброто от себе си.

Атмосферата в Logiscool

Ние предлагаме модерна и вдъхновяваща среда, където родителите винаги са добре дошли, за да бъдат част от успеха на своите деца.

Но какви други неща могат да бъдат повлияни положително, ако децата се научат да програмират в Logiscool?

  • Алгоритмично мислене
  • Решаване на проблеми и толеранс към провал
  • Самочувствие и мотивация  
  • Математическо и комплексно мислене
  • Упоритост и концентрация
  • Прецизност  
  • Творчеството
  • Аналитично мислене
  • Планиране и изпълнение
  • Самоувереност и способност за представяне

Вярваме, че ключът към успеха в дигиталния свят, а и извън него, е непрекъснатото развитие и положителното отношение към иновациите.  ние гарантираме, че всеки може да намери програма по свой вкус в Logiscool.

За да се запишете за нашите курсове: https://www.logiscool.com/bg/apply/maritsa/courses

Или позвънете на телефон:  +359897953363

 

 

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?